Reconditionarea farurilor: cum se face si de ce este cea mai buna solutie

Reconditionarea farurilor: cum se face si de ce este cea mai buna solutie
  • Faruri noi sau reconditionare?
  • Folie obligatoriu peste faruri
  • Oferta reconditionare faruri de la PolishFaruri.ro
Distribuie pe Facebook

Autoturismele care circula in Romania au de suferit destul de mult din cauza conditilor de drum nefavorabile, iar farurile sunt printre cele mai 'chinuite' piese auto de pe masina noastra. Asa ca nu trebuie sa te mire daca, din cand in cand, farurile isi pierd din eficienta si vizibilitatea scade. E momentul sa le schimbi. Sau sa le reconditionezi!

Faruri noi sau reconditionare?

Atunci cand sticla farurilor isi pierde din transparenta, adica se matuieste, avem la dispozitie doua variante. Evident, daca dorim sa circulam in siguranta. E vorba de cumpararea unor faruri noi sau de reconditionarea celor de pe masina. De departe, cea mai avantajoasa si accesibila metoda este reconditionarea farurilor, atata timp cat nu vorbim de faruri stricate, sparte sau rupte, ci doar de lipsa vizibilitatii prin pierderea transparentei.

O reconditionare de faruri dureaza cam o ora si costa o fractiune din costul unui set nou. In plus, primesti garantie chiar si de 5 ani la reconditionare, deci in toata aceasta perioada nu ai batai de cap.

Polish faruri Kaf.roPolish faruri Kaf.ro

Reconditionarea, nu doar polish

Cu siguranta ai vazut peste tot anunturi de polish faruri. Adica daca ai sticla matuita de la pietris, praf sau alte cele, te duci la 'niste baieti', unde iti fac polish si in 15 minute sunt ca noi. Adevarul este insa altul. Pentru ca doar cu un polish superficial, farurile vor arata ca noi... cam 3-4 luni, dupa care isi vor pierde iar transparenta.

Daca vrei cu adevarat ca farurile tale sa se transforme in unele noi, ai nevoie de o reconditionare. Mai exact, inlaturarea lacului afectat de pe toata suprafata farului ca sa nu existe diferente. Asta se face cu aparatura profesionala cu smirghel de granulatie 240, dupa care 360 - 600 - 1200 - 2000 - 3000. Urmeaza apoi polishul final si aplicarea foliei de protectie ca sa tina 3-5 ani fara nicio problema. Cel putin, asa fac cei de la www.polishfaruri.ro

Polish faruri Kaf.roPolish faruri Kaf.ro

Folie obligatoriu peste faruri

Daca te duci la cineva care iti face polish la faruri si la final nu-ti pune folie, mai bine stai acasa si nu mai pierde vremea, ca oricum se matuiesc la loc in cateva luni. O reconditionare ca la carte trebuie sa se termine mereu cu aplicarea unei folii PVC sau poliuretan care sa inlocuiasca lacul de protectie original de fabrica al farului.

Dar si folia de far are secretele sale. Degeaba iti monteaza un service o folie transparenta de calitate slaba, pentru ca se va dezlipi de la caldura emanata de becul din interior. Asa ca trebuie sa te asiguri ca ti se monteaza folie special fabricata pentru faruri si nu folie de geamuri sau pentru autocolante.

De exemplu, www.polishfaruri.ro foloseste folie PVC Oraguard Stone Protect si folie poliuretan PPF, adica Paint Protection Film, rezistenta la pietris si zgarieturi de orice fel.

Polish faruri Kaf.roPolish faruri Kaf.ro

De ce sa-ti reconditionezi farurile?

Ca sa nu primesti amenda de la politie. De exemplu, unele faruri au sticla atat de matuita, incat abia se mai vede becul. Nu de multe ori, mergi cu faza scurta, dar de afara pare ca mergi doar cu pozitiile aprinse. Unde mai pui factorul de siguranta, ca daca circuli noaptea si nu ai vizibilitate, poti oricand sa produci un accident sau sa dai peste cineva... Pe langa anvelope bune, farurile cu luminozitate puternica sunt cel mai important element de siguranta.

Polish faruri Kaf.roPolish faruri Kaf.ro

Oferta reconditionare faruri de la PolishFaruri.ro

Daca farurile tale si-au pierdut eficienta de odinioara, e timpul sa faci ceva. Daca nu vrei sa dai o gramada de bani pe un set nou, trebuie sa stii ca le poti face pe cele originale la fel de bune ca atunci cand erau noi. PolishFaruri.ro propune o reconditionare totala, nu doar un simplu polish, cu cele mai bune materiale de pe piata si cu o experienta vasta in acest domeniu.

Ei iti reconditioneaza total sticla farurilor, dupa care fac polish si la final monteaza folie de protectie. Lucrarea primeste intre 3 si 5 ani garantie si iti asigura ca vei avea parte de vizibilitate excelenta. Iar la final, farurile iti sunt reglate gratuit cu aparat profesional.

Acum, in prag de iarna, cand noaptea se asterne mai repede, e momentul oportun sa le dai farurilor tale o noua viata. Cu siguranta o sa pleci in vacanta si ultimul lucru pe care il vrei este sa nu ai parte de vizibilitate atunci cand ninge sau cand vehiculele din fata arunca cu pietris, criblura sau solutii de deszapezit. Si ca sa vezi cum ar putea arata si farurile tale, iata mai jos cateva imagini cu faruri care au fost reconditionate de www.polishfaruri.ro

Polish faruri Kaf.ro

Polish faruri Kaf.ro

Polish faruri Kaf.ro

Polish faruri Kaf.ro

Polish faruri Kaf.roInaintePolish faruri Kaf.roDupa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Polish faruri Kaf.ro
mai multe