A costat peste 60.000 de dolari, dar are multiple defecte de fabricatie. "Nu cumparati aceasta masina!"

A costat peste 60.000 de dolari, dar are multiple defecte de fabricatie. "Nu cumparati aceasta masina!"
  • A costat peste 60.000 de dolari, dar are multiple defecte de fabricatie
  • "Nu cumparati aceasta masina!", este sfatul proprietarului de Tesla Model Y
Distribuie pe Facebook

Nenumarate lufturi la niveluri caroseriei si chiar o vopsea aplicata imperfect. Sunt doar cateva dintre problemele pe care posesorul acestei masini noi, in valoare de 61.000 de dolari, le reclama pe internet.

Anuntata cu surle si trambite in primavara anului trecut, prima Tesla Model Y din istorie continua sa le dea batai de cap proprietarilor sai. Nu timpul de livrare reprezinta insa principala problema in cazul de fata, asa cum ar putea anticipa unii dintre noi, ci numeroasele defecte de fabricatie, dupa cum precizam si anterior.

O astfel de situatie ne este prezentata, in detaliu, inclusiv pe durata de aproape 12 minute a urmatorului material video, posesorul unui exemplar de 61.000 de dolari al masinii cu propulsie electrica vorbindu-ne atat despre imperfectiunile caroseriei cu cinci portiere in dotare, cat si despre neajunsurile departamentului interior.

Daca mai conteaza, prima Tesla Model Y se vinde peste Ocean, pe piata din SUA, la preturi incepand de la aproape 50.000 de dolari, cu versiunea de baza oferind o configuratie cu doua motoare si un sprint de la 0 la 96 km/h in 4.8 secunde. Viteza maxima de 217 km/h si autonomia de 508 kilometri completeaza fisa tehnica.

Comercializata in schimbul unei sume minime de 59.990 de dolari, varianta de top a masinii cu propulsie electrica se bucura la randul ei de doua motoare, modificate sa asigure insa un sprint de la 0 la 96 km/h in 3.5 secunde. Plus o viteza maxima de 249 km/h si, de aceasta data, o autonomie totala de cel mult 468 de kilometri.

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2020