A platit peste 50.000 de dolari pe o masina plina de probleme. "Interiorul e murdar, jantele sunt lovite, iar hayon-ul electric nu functioneaza"

A platit peste 50.000 de dolari pe o masina plina de probleme. "Interiorul e murdar, jantele sunt lovite, iar hayon-ul electric nu functioneaza"
  • Un american ne arata starea in care si-a primit noua Tesla Model Y
  • Masina nou-nouta este plina de problemele specifice unei la mana a doua
  • Interiorul si jantele vin cu zgarieturi, hayon-ul nu functioneaza
Distribuie pe Facebook

A platit minim 52.900 de dolari pe o masina nou-nouta, insa a primit una plina de probleme. Interiorul este murdar si zgariat, jantele au venit lovite, iar hayon-ul cu actionare electrica... ei bine, nu functioneaza nici in ruptul capului.

Una dintre cele mai asteptate masini de strada ale istoriei recente, prima Tesla Model Y din toate timpurile a inceput de cateva saptamani sa-si croiasca incet, dar sigur drum catre garajele clientilor sai. Pentru unii dintre acestia insa, bucuria a fost una de (extrem de) scurta durata.

Este si cazul unui american, al carui mult anticipat exemplar a sosit... ei bine, plin de probleme: cu interiorul murdar si zgariat, cu jantele vizibil lovite, dar si cu hayon-ul electric stricat.

Pe scurt, desi vorbim despre o masina nou-nouta, respectiva Tesla Model Y arata de parca ar fi deja la mana a doua sau chiar a treia. Iar defectele de fabricatie surprinse de urmatorul material video nu sunt nici pe departe singurele "neplaceri", proprietarul aducand in discutie...

... inclusiv cateva lovituri la nivelul caroseriei in cinci portiere, care sa ridice si mai multe semne de intrebare cu privire la competenta celor din departamentul de control a calitatii.

Daca mai conteaza, prima Tesla Model Y din istorie se vinde zilele acestea in doar doua variante de echipare, clientii avand la dispozitie, pentru inceput, o versiune Long Range de cel putin 52.990 de dolari. Cu doua motoare electrice si sistem inteligent de tractiune integrala in standard...

... masina cu pricina plusand cu o acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora intr-un timp de 4.8 secunde, o viteza maxima de 217 km/h si o autonomie totala de pana la 508 kilometri.

In configuratia de top, comercializata sub indicativul Performance, pentru 60.990 de dolari, noua Tesla Model Y pastreaza cele doua motoare electrice si tractiunea inteligenta, dar rezolva ecuatia 0 - 96 km/h in 3.5 secunde. De asemenea, poate parcurge chiar si 507 kilometri cu o singura incarcare.

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2020