A cumparat o Tesla in urma cu sase ani. Dupa 344.000 de kilometri parcursi ne spune cat l-au costat, in total, reparatiile

A cumparat o Tesla in urma cu sase ani. Dupa 344.000 de kilometri parcursi ne spune cat l-au costat, in total, reparatiile
  • A cumparat o Tesla in urma cu sase ani
  • Dupa 344.000 de kilometri parcursi ne spune cat l-au costat, in total, reparatiile
  • Masina a fost vanduta la sfarsitul verii trecute
Distribuie pe Facebook

Masina cu propulsie electrica a fost vanduta la sfarsitul verii trecute, pentru doar 26.000 de dolari.

Cat de fiabila este o Tesla? Raspunsul la aceasta intrebare ni-l da Steve Sasman, fostul proprietar al unui Model S (P85) achizitionat in urma cu sase ani, in august 2014, cu aproximativ 56.000 de kilometri la bord, in schimbul unei sume de 79.000 de dolari, aparent.

Masina cu propulsie electrica, care a fost vanduta la sfarsitul verii trecute, cu putin peste 344.000 de kilometri la bord, a vazut (extrem) de multe la viata sa, cel de-al doilea posesor folosind-o...

... in diferite scopuri, de la transportul clientilor Uber / Lyft pana la inchiriatul catre utilizatorii aplicatiei Turo si chiar pentru tractarea anumitor cumparaturi. In plus, aceasta Tesla se mai poate lauda si ca a vazut intreaga America, dupa ce a vizitat toate cele 48 de state.

La randul ei, masina cu propulsie electrica a "tras" cat a putut de mult cu "casa", Steve Sasman dezvaluind ca reparatiile pe care le-a facut in perioada de cinci ani s-au limitat la doar cateva chestii.

Suma lasata mecanicilor din 2014 si pana in 2019, cand au fost parcursi aproape 300.000 de kilometri, nu depaseste 5.415 de dolari, 2.215 dolari ducandu-se doar pe ecranul tactil. Alte piese schimbate includ portul de incarcare, bateria de 12V, anvelopele fata.

Dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, respectivul Model S P85 si-a schimbat din nou proprietarul la sfarsitul verii trecute, iar in prezent se lauda cu peste 482.000 de kilometri la bord.

Tesla Model S - Costuri reparatii

Tesla Model S - Costuri reparatii

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 August 2020