A fost poreclita "masina electrica a poporului", dar uite cat costa de fapt in Romania noul Volkswagen ID.3

A fost poreclita "masina electrica a poporului", dar uite cat costa de fapt in Romania noul Volkswagen ID.3
  • Primul VW 100% electric
  • Disponibil in trei versiuni
  • Motorul cu 204 CP permite o autonomie maxima de 420 km
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat lista de preturi, aferenta pietei din Romania, pentru primul model 100% electric, produs pe platforma MEB. La noi in tara, acesta este disponibil initial in trei variante.

Nemtii de la Volkswagen au considerat Salonul Auto de la Frankfurt, din acest an, un prilej numai bun pentru lansarea primului model 100% electric din istoria brand-ului. Este vorba despre ID.3, construit pe arhitectura MEB.

Volkswagen ID.3 1st

Lista de pre-comenzi a fost deschisa in luna mai, dar de-abia acum, producatorul din Wolfsburg a publicat lista de pret aferenta pietei din Romania. De aici aflam ca la noi in tara, noul ID.3 va fi disponibil in trei versiuni: Standard, Plus si Max.

Volkswagen ID.3 1st

Pentru inceput clientii vor putea comanda numai varianta de lansare ID.3 1st iar singurul sistem de propulsie oferit va fi unitatea electrica de 150 kW (204 CP) si o baterie cu capacitatea de 58 kWh, suficient pentru o autonomie de pana la 420 de kilometri conform WLTP.

Volkswagen ID.3 1st

Ulterior isi vor face aparitia in gama si un motor electric cu 150 CP dar si baterii de 45 kW sau 77 kW. Daca prima permite o autonomie de 330 de kilometri, cea din urma promite parcurgerea a 550 de kilometri cu o singura incarcare.

Volkswagen ID.3 1st

In ceea ce priveste pretul noului Volkswagen ID.3, electrica germana costa la noi in tara cel putin 36.072 de euro (fara subventii). Pentru acesti bani primesti versiunea Standard cu jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, volan imbracat in piele si incalzit, scaune fata incalzite, comenzi vocale "Hello ID", cablu de incarcare AC si sistem de navigatie Discover Pro.

Volkswagen ID.3 1st

Versiunea ID.3 1st Plus vine in plus cu jante pe 19 inch, geamuri spate si laterale cu tenta fumurie, scaune cu design "Art Velour", pachet exterior Silver, faruri LED cu Matrix, camera pentru marsarier si pachet Welcome. Pretul de pornire pentru aceasta varianta este de 41.786 de euro.

Volkswagen ID.3 1st

Cea mai scumpa este varianta de top Max (47.505 euro). Pe lista de dotari regasim jante pe 20 de inch, sistem de infotainment cu display cu realitate augmentata, plafon panoramic, sistem audio Beats, sisteme de siguranta Travel Assist, Lane Assist, Side Assist, Emergency Assist, scaune cu functie de masaj sau incarcare wireless pentru telefoanele mobile.

Volkswagen ID.3 1st

Volkswagen a anuntat ca toti clientii care comanda un ID.3 1st vor putea incarca masina, gratuit, in primul an de utilizare la toate statiile disponibile la toti distribuitorii autorizati, in limita a 2000 kWh/an.

Volkswagen ID.3 1st

Volkswagen ID.3 1st

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Volkswagen ID.3 1st
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2019