A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu Masina Anului 2023 in Europa

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu Masina Anului 2023 in Europa
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Imagini de pe linia de asamblare cu Masina Anului 2023 in Europa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un motor electric cu 156 de cai si o baterie de 54 kWh. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 16 saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii octombrie, cea dintai generatie a gamei disponibile sub denumirea Avenger a revenit de curand, chiar pe parcursul acestor zile, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Jeep a dezvaluit - recent, ca a demarat productia SUV-ului premiat cu distinctia European Car of the Year 2023, respectiva operatiune derulandu-se in Tychy, Polonia.

Jeep Avenger - Productie

Jeep Avenger - Productie

Caracterizata de o lungime de aproximativ 4.08 metri - dupa cum mentionam si la momentul premierei mondiale, reteta specifica automobilului in cauza cuprinde inclusiv un sistem de propulsie complet electric, sinonim cu o putere de 156 CP. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de circa 9.0 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi, nestingherit, incursiunea pana la o viteza de top de 150 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste autonomia totala, persoana de la volan va putea parcurge pana la 404 kilometri cu o singura incarcare a bateriei cu capacitatea de 54 kWh - potrivit brosurii oficiale. Din peisaj nu lipsesc - conform aceluiasi document, nici farurile cu LED, autoturismul cu pricina bucurandu-se si de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, de scaune cu functie de masaj, tapiterie din piele, ceasuri de bord digitale, un display central de 10.25 inch.

Jeep Avenger - Productie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Jeep Avenger - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2023