A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina are patru motoare, cate unul pentru fiecare roata

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina are patru motoare, cate unul pentru fiecare roata
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina are patru motoare, cate unul pentru fiecare roata
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile pornesc de la suma de 67.500 de dolari, conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproape trei ani, inca de la finalul lui 2018, celebra camioneta oferita sub numele de Rivian R1T a intrat de curand, chiar zilele acestea - dupa o lunga serie de amanari si intarzieri, in productia de serie. Procesul de asamblare a masinii cu patru motoare electrice - cate unul pentru fiecare roata, se desfasoara in orasul Normal din statul Illinois, potrivit ultimelor detalii publicate de compania americana.

Vanduta la preturi incepand de la suma de 67.500 de dolari - dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, respectiva reteta cuprinde inclusiv o putere totala de circa 835 de cai, livrata rotilor de pe ambele punti prin intermediul unui sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului.

Lista atractiilor principale continua cu un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 3.0 secunde, potrivit datelor publicate de compania producatoare. In schimb, autonomia camionetei oferite sub numele de Rivian R1T urca pana la 505 kilometri in cazul bateriei Large pack si sare de 640 de kilometri daca vine vorba despre bateria Max pack - disponibila optional, pentru 10.000 de dolari.

Insotita de un design extrem de modern, atat la nivel de exterior, cat si de cealalta parte a portierelor, in interior, impresionanta masina cu patru motoare electrice - cate unul pentru fiecare roata, se mai poate lauda si cu o suspensie independenta pe aer, scaune invalzite si ventilate, instalatie audio Meridian etc.

Rivian R1T - Galerie foto

Rivian R1T - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Rivian R1T - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2021