A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina are un design SF la exterior si pana la 218 cai sub capota

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina are un design SF la exterior si pana la 218 cai sub capota
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina are un design SF la exterior si pana la 218 cai sub capota
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la circa 42.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Hyundai a demarat - recent, productia noului Kona Electric, sud-coreenii anuntand, totodata, si ca modelul cu o lungime de numai 4.355 de milimetri va fi disponibil in doua configuratii diferite, versiunea de baza avand sa combine un motor de 156 CP cu o baterie de doar 48.4 kWh pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 8.8 secunde. Plus o autonomie de pana la 377 de kilometri - se precizeaza in cadrul unui comunicat oferit presei.

Hyundai Kona Electric - Productie

Comercializata la preturi incepand de la o suma de 41.990 de euro, daca vine vorba despre situatia caracteristica pietei din Germania, respectiva reteta isi va intampina viitorii cumparatori si intr-o varianta cu puterea de 218 CP - aceasta propunandu-si sa rezolve eterna problema a acceleratiei de la zero la 100 km/h in numai 7.8 sau 8.1 secunde, in functie de diametrul jantelor din dotare: de 17 ori 19 inch, asa cum se mentioneaza in fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Exceptand plusul de performanta, modelul de top se mai poate lauda - totodata, si cu o baterie mai mare, de 65.4 kWh, astfel ca autonomia totala urca pana la pragul de 514 kilometri. Cat despre lista echipamentelor prezente in standard, clientii se vor bucura - indiferent de meniul selectat, si de blocuri optice cu tehnologie LED, o instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, sistem de navigatie cu display de 12.3 inch.

Hyundai Kona Electric

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Hyundai Kona Electric
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2023