A platit 60.000 de dolari pe o masina noua, insa a primit una fara fara placutele de frana

A platit 60.000 de dolari pe o masina noua, insa a primit una fara fara placutele de frana
  • A platit 60.000 de dolari pe o masina noua...
  • ... insa a primit una fara fara placutele de frana
Distribuie pe Facebook

Povestea lui April Gillmore din SUA, care a cumparat - de curand, o Tesla, a facut numaidecat inconjurul internetului.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, prima generatie a masinii oferite de Tesla sub numele de Model 3 se vinde - zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste - in cazul in care mai trebuia precizat, si o varianta de performanta Performance.

Comercializata la preturi incepand de la suma de 58.990 de dolari - daca vine vorba despre piata din SUA, respectiva reteta se bucura de toate ingredientele necesare pentru a rezolva problema sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 3.1 secunde.

Seria vestilor bune continua cu valoarea de 260 de kilometri pe ora specifica vitezei maxime, pe cand autonomia totala se apropie de pragul de 507 kilometri - conform Tesla. Aceeasi varianta de performanta Model 3 Performance se mai poate lauda - printre altele, si cu o lista cu echipamente standard extrem de generoasa.

O alternativa la masinile pe benzina - sau motorina, de ce nu, care merita de luat in calcul, respectiva versiune joaca rolul de subiect principal al unei povesti ce face, in prezent, la momentul de fata, inconjurul internetului, dupa ce un client de pe piata din SUA a primit un exemplar cu o componenta esentiala lipsa.

Este vorba - mai precis, despre placuta de frana din stanga spate, absenta acesteia fiind remarcata in urma unei vizite la un service independent, Tesla mentionand de fiecare data ca sunetul reclamat de April Gillmore este perfect normal pentru un Model 3 Performance. Ulterior, reparatia a tot fost amanata din lipsa pieselor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2022