A platit peste 130.000 de dolari pe o masina noua, cu trei motoare si 1.020 de cai, insa a primit una cu anvelope de vara pe fata si cauciucuri all-season pe spate

A platit peste 130.000 de dolari pe o masina noua, cu trei motoare si 1.020 de cai, insa a primit una cu anvelope de vara pe fata si cauciucuri all-season pe spate
  • A platit peste 130.000 de dolari pe o masina noua, cu trei motoare si 1.020 de cai...
  • ... insa a primit una cu anvelope de vara pe fata si cauciucuri all-season pe spate
Distribuie pe Facebook

La o privire mai atenta, clientul a descoperit inclusiv nenumarate lufturi - atat la nivel de exterior, cat si de cealalta parte a portierelor, in interior.

Un american care a platit undeva in jurul a 131.190 de dolari pe o Tesla Model X cu trei motoare electrice si 1.020 de cai sub capota a descoperit ca masina capabila sa sprinteze de la 0 la 96 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 2.5 secunde i-a fost livrata cu doua seturi diferite de cauciucuri. Altfel spus, daca rotile de pe puntea fata purtau anvelope de vara Michelin Latitude Sport 3 in dimensiunea 255/45R20, rotile de pe puntea spate veneau cu o pereche de Continental-uri all-season - CrossContact LX Sport pe 275/45R20.

Prin urmare, respectivul client a inceput sa verifice, cu mare atentie, si alte aspecte, astfel descoperind inclusiv cateva zgarieturi, panouri prost aliniate, plus pete negre la nivelul tapiteriei albe; drept urmare, a refuzat exemplarul cu probleme, iar acum asteapta ca marca americana sa ii gaseasca unul nou, eventual unul fara defecte.

Dupa cum mentionam si anterior, primul Model X Plaid din istoria Tesla este pus in miscare de un numar de trei motoare electrice - unul montat la nivelul puntii fata si doua destinate puntii spate. Multumita unei puteri maxime de 1.020 de cai si, daca mai trebuia precizat, tractiunii integrale oferite - la randul sau, in standard, sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora devine realitate dupa doar 2.5 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, ecuatia 0 - 402 metri urmeaza sa isi gaseasca rezolvarea in fix 9.9 secunde, pe cand viteza de top urca pana la 262 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2022