A ramas cu volanul in mana in timp ce-si conducea noua masina Tesla

A ramas cu volanul in mana in timp ce-si conducea noua masina Tesla
  • A ramas cu volanul in mana in timp ce-si conducea noua masina Tesla
  • Este patania unui agent de turism din orasul englez Blackpool
  • Incidentul s-a incheiat fara niciun fel de victima umana sa materiala
Distribuie pe Facebook

"Cum se poate intampla una ca asta intr-o Tesla, cea mai sigura masina din lume?".

Un agent de turism din orasul englez Blackpool a trecut de curand printr-o experienta de... neuitat. Si nu in sensul cel bun, barbatul in varsta de 43 de ani devenind victima celebrei "calitati" a masinilor Tesla.

Mai precis, Jason Tuatara se poate "mandri" ca a reusit "performanta" de a ramane cu volanul propriului Model 3 in mana... chiar in timp ce conducea, pentru ca meniul sa fie perfect.

Situatia respectiva este cu atat mai grava cu cat respectiva masina Tesla fusese cumparata de noua, cu aproximativ o luna in urma socantului eveniment. Din fericire, nici barbatul in varsta de 43 de ani din...

... orasul englez Blackpool, nici sotul acestuia nu au patit nimic din pricina incidentului mentionat anterior, volanul desprinzandu-se la sfarsitul calatoriei, cand cei doi au ajuns acasa.

Daca mai conteaza, noua Tesla Model 3 se vinde pe piata din Marea Britanie la preturi incepand de la 40.490 de lire sterline, clientii avand la dispozitie trei configuratii diferite. In varianta de baza Standard Range Plus...

... pachetul tehnic oferit de masina de peste Ocean include un singur motor electric, montat pe puntea spate, plus o autonomie maxima de aproape 409 kilometri, potrivit site-ului oficial.

Aceeasi Tesla Model 3 mai poate fi comandata si in doua versiuni cu cateva doua motoare electrice si tractiune integrala in standard. Preturile de pornire variaza intre 46.990 (Long Range) si 56.490 de lire sterline (Performance).

In functie de alegerea clientului, sprintul de la 0 la 96 km/h dureaza fie 4.4, fie 3.2 secunde, in timp ce autonomia totala se ridica la 560, respectiv 529 de kilometri, conform configuratorului.

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2020