Aceasta masina a parcurs pana acum 18 milioane de kilometri. Saptamana viitoare, ea va fi lansata pe piata

  • Mercedes lanseaza saptamana viitoare primul sau model pe hidrogen
  • Sistemul de propulsie a fost testat aproximativ 18 milioane de kilometri
  • Autonomia totala se va ridica la 500 kilometri, potrivit zvonurilor
Distribuie pe Facebook

Dupa aproximativ 18 milioane de kilometri pe drumurile mai mult sau mai putin asfaltate ale planetei, la temperaturi cuprinse intre -40 si 60 de grade Celsius, acest nonconformist si semi-camuflat Mercedes este pe cale sa debuteze in mod oficial.

Arata ca oricare alt Mercedes GLC, insa ascunde numeroase imbunatatiri sub camuflajul prezent partial la nivelul caroseriei. Imbunatatiri aerodinamice, puse la punct in tunelurile de vant ale companiei germane, potrivit comunicatului de presa.

Comunicat care anunta, de altfel, si ca acest nou model a parcurs aproximativ 18 milioane de kilometri pana acum. Pe drumurile mai mult sau mai putin asfaltate ale planetei, la temperaturi cuprinse intre -40 si 60 grade Celsius, in 300 exemplare.

De asemenea, pe perioada dezvoltarii sale, respectivul automobil a fost supus inclusiv la multiple teste de siguranta. Pentru ca oficialii companiei germane sa se asigure ca vor lansa pe piata un produs demn de a purta celebra stea in trei colturi.

Mercedes GLC F-Cell - Primele poze

Mercedes GLC F-Cell - Primele poze

Premiera mondiala a viitorului Mercedes GLC F-Cell, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, va avea loc in putin peste o saptamana. La Frankfurt, cu ocazia salonului international care isi deschide portile incepand cu data de 14.

Tot atunci vom afla si specificatiile tehnice ale primul model din Stuttgart cu propulsie pe hidrogen. Intre timp insa, anumite voci sugereaza ca autonomia totala se va ridica la 500 kilometri, dintre care 50 parcursi intr-un mod complet electric.

La final, reamintim ca respectivul automobil nu este singura surpriza a nemtilor pentru Frankfurt. Evenimentul desfasurat in perioada 14 - 24 septembrie gazduieste inclusiv premiera mondiala a unui concept echipat exclusiv cu baterii.

Vedeta standului va fi totusi, fara doar si poate, mult anticipatul Project One. Dupa cum precizam si anterior, acesta gazduieste in compartimentul motor un sistem hibrid de 1.000 CP, imprumutat de la monopostul din sezonul 2015 al Formulei 1.

Mercedes GLC F-Cell - Primele poze

Mercedes GLC F-Cell - Primele poze

Mercedes GLC F-Cell - Primele poze

Mercedes GLC F-Cell - Primele poze

Mercedes GLC F-Cell - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Mercedes GLC F-Cell - Primele poze
mai multe