Acum poti cumpara cel mai accesibil SUV electric de la Mercedes. Cat costa in Romania

Acum poti cumpara cel mai accesibil SUV electric de la Mercedes. Cat costa in Romania
  • Cel mai accesibil SUV electric de la Mercedes
  • Trei linii de echipare
  • Versiune speciala Edition 1
Distribuie pe Facebook

Mercedes-Benz EQA a debutat oficial pe piata. Asta inseamna ca cel mai accesibil SUV electric al producatorului din Stuttgart poate fi deja comandat si in Romania.

Nemtii de la Mercedes-Benz au lansat la mijlocul lunii ianuarie noul EQA, cel mai accesibil SUV cu zero emisii din portofoliu. Acum, acesta a debutat pe piata europeana si aflam cat costa, inclusiv pe piata din Romania.

Mercedes-Benz EQA Edition 1

Disponibil in versiunea EQA 250, modelul german poate fi comandat alaturi de trei pachete de dotari. In standard vine, printre altele, cu volan din piele, scaune confort, camera video pentru marsarier, hayon cu deschidere electrica EASY-PACK sau jante cu diametrul de 18 inch.

Pachetul Advanced pluseaza cu mai multe echipamente de lux, inclusiv cu cele doua display-uri de 10.25 inch sub forma unui Widescreen Cockpit.

Mercedes-Benz EQA Edition 1

Mai departe, pachetul Advanced Plus duce lucrurile si mai departe cu un sistem audio de inalta calitate, dar si cu sistem de incarcare wireless pentru telefonul mobil.

Pachetul de top Premium ofera dotari de cel mai inalt nivel. Amintim aici trapa culisanta panoramica sau sistemul de sunet Surround Burmester.

Mercedes-Benz EQA Edition 1

Clientii au la dispozitie trei linii de echipare (Progressive, Electric Art si AMG Line) si o versiune speciala Edition 1. Pentru aceasta din urma trebuie sa platesti in plus 8.520 de euro dar include pachetul Advanced, linia Electric Art, geamuri spate si luneta cu tenta inchisa, scaune fata incalzite, piele neva gri cu CYBER CUT albastru, bare longitudinale plafon negre, pachet AMG Styling, jante cu diamterul de 20 de inch si covorase speciale.

Mercedes-Benz EQA Edition 1

Ca tot veni vorba de pret, noul Mercedes-Benz EQA porneste in Romania de la 49.170 de euro.

Motorul electric dezvolta 190 de cai putere si vine acompaniat de o baterie Litiu-ion cu capacitatea de 66.5 kWh. Mercedes-Benz anunta o autonomie electrica de maxim 486 de kilometri, iar incarcarea de la 10 pana la 80% dureaza 30 de minute la o statie cu o putere de 100 kW.

Mercedes-Benz EQA Edition 1

Mercedes-Benz EQA Edition 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-Benz EQA Edition 1
mai multe