Americanii dau de pamant cu o noua electrica din Europa. Autonomia declarata pentru primul Volvo cu zero emisii

  • EPA a obtinut o autonomie mai mica
  • Consumul de energie este destul de mare
  • Aceste valori vor aparea pe toate pliantele comerciale din SUA
Distribuie pe Facebook

Autoritatile americane au testat noul Volvo XC40 Recharge, primul model 100% electric al suedezilor, iar autonomia obtinuta este mai mica decat cea anuntata de producator.

In urma cu aproape un an, Volvo publica primele imagini si informatii cu privire la XC40 Recharge, primul model de serie 100% electrica din istoria brand-ului suedez.

Volvo XC40 Recharge

Bazat pe SUV-ul XC40 si dezvoltat pe arhitectura CMA, XC40 Recharge este echipat cu doua motoare electrice, care dezvolta peste 400 de cai putere, si cu o baterie de 78 kWh care ii permite sa aiba o autonomie de peste 400 de kilometri, calculata conform standardului WLTP.

Volvo XC40 Recharge

Agentia pentru Protectia Mediului din Statele Unite ale Americii (EPA) a testat acum Volvo XC40 Recharge iar cifrele obtinute peste Ocean sunt cu totul diferite.

Volvo XC40 Recharge

Fara sa o mai lungim, EPA declara o autonomie de 335 kilometri si un consum destul de mare de energie: 265 Wh/km in ciclul combinat.

Aceste valori sunt foarte importante in SUA pentru ca vor aparea pe toate pliantele comerciale de pe aceasta piata.

Volvo XC40 Recharge

La inceputul acestei luni, Volvo anunta ca noul XC40 Recharge a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Ghent, Belgia, si ca interesul pentru acest model este foarte mare. Primele exemplare vor fi livrate spre finalul lui octombrie.

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volvo XC40 Recharge
mai multe