Americanii vor sa reinventeze masina. Ce spun ultimele detalii despre Tesla Model 3

  • Noua Tesla Model 3 are o lungime de 4.694 de milimetri
  • Autonomia depaseste 345 de kilometri cu o singura incarcare
  • Panoul de bord prezinta un display tactil de 15 inch
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Tesla pregatesc lansarea celui mai ieftin automobil din istoria companiei. Noul Model 3, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, va intra in productia de serie in luna iulie.

Un document obtinut recent de utilizatorii forumului Tesla Model 3 Owners Club ne ofera noi detalii si informatii cu privire la cel mai ieftin automobil din istoria companiei de peste Ocean.

Aflam, pentru inceput, lungimea acestuia, care se ridica la 4.694 de milimetri si este, drept urmare, cu aproximativ sase centimetri comparativ cu cea a unui BMW Seria 3 (F30), de exemplu.

Urmeaza apoi acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora, despre care documentul anterior mentionat spune ca noua Tesla Model 3 o va rezolva intr-un timp de numai 5.6 secunde.

Fisa cu specificatii tehnice continua cu autonomia, cel mai ieftin automobil din istoria companiei de peste Ocean promitand sa parcurga peste 345 de kilometri cu o singura incarcare.

Tot despre noua Tesla Model 3 mai aflam astazi si ca poate gazdui la interior pana la cinci persoane, in timp ce capacitatea de incarcare a celor doua portbagaje disponibile este de 396 litri.

Intr-un final, documentul adus in discutie la inceputul acestui material confirma o surpriza de proportie: cel mai ieftin automobil din istoria companiei de peste Ocean va avea un bord atipic.

Pe scurt si direct la subiect, versiunea de serie a noii Tesla Model 3 va pastra configuratia inedita a variantei concept, fara ceasuri de bord, dar cu un display tactil de 15 inch in centrul consolei.

Tesla Model 3 - Galerie Foto

Tesla Model 3 - Galerie Foto

Tesla Model 3 - Galerie Foto

Tesla Model 3 - Galerie Foto

Tesla Model 3 - Galerie Foto

Tesla Model 3 - Galerie Foto

Tesla Model 3 - Galerie Foto

Tesla Model 3 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Tesla Model 3 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2017