Ar trebui sa tina o viata intreaga. Noua masina germana, testata 3.6 milioane de kilometri inainte de a fi lansata pe piata

Ar trebui sa tina o viata intreaga. Noua masina germana, testata 3.6 milioane de kilometri inainte de a fi lansata pe piata
  • Ar trebui sa tina o viata intreaga
  • Noua masina germana, testata 3.6 milioane de kilometri inainte de a fi lansata pe piata
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand chiar din aceasta primavara, extrema creatie isi va intampina, mai mult sau mai putin surprinzator, cumparatorii alaturi de pana la 952 de cai putere. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in mai putin de 2.5 secunde.

Surprinsa - de-a lungul timpului, in multiple filme si fotografii spion, mult anticipata versiune imbunatatita a primului model cu propulsie electrica din istoria Porsche a renuntat, in cursul zilei de miercuri, la aproape toate secretele sale. Disponibil, spre comercializare, in perioada imediat urmatoare, cu mentiunea ca nota de plata nu a ramas - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, noul Taycan Facelift se remarca numaidecat prin farurile redesenate, cu tehnologie HD matrix in dotare.

Porsche Taycan Facelift

Porsche Taycan Facelift

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu spoilere restilizate si, nu in ultimul rand, jante cu diametrul de pana la 21 de inch - din aliaj usor realizate, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie confectionata din piele Olea. Din peisaj nu lipsesc insa, mai mult ori mai putin surprinzator, nici scaunele fata cu actionare electrica, incalzire, ventilatie, masaj, instrumentele de bord digitale, cu un display cu diagonala de 16.8 inch in echipare, bancheta spate cu locuri individuale, sistemul audio de inalta fidelitate - cu 1.455 de wati, marca Burmester, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii, volanul in trei spite, incarcarea wireless a telefoanelor mobile, ecranul destinat pasagerului din dreapta soferului, directia integrala, sasiul adaptiv, alimentarea la 320 kW.

Oferita - la randul sau, in trei arome diferite, Taycan, Taycan Sport Turismo, Taycan Cross Turismo, mult anticipata varianta imbunatatita a gamei Porsche Taycan pune la dispozitia clientilor un ansamblu cu pana la doua motoare si 952 de cai putere, a precizat constructorul cu sediul in Stuttgart. Astfel, daca vine vorba despre extrema aroma Taycan Turbo S, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar urma sa-si gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in mai putin de 2.5 secunde.

Porsche Taycan Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Porsche Taycan Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2024