Arata ca o naveta spatiala, dar se vinde la pret de Volkswagen Golf. FOTO ca sa te convingi si singur

Arata ca o naveta spatiala, dar se vinde la pret de Volkswagen Golf. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Arata ca o naveta spatiala, dar se vinde la pret de Volkswagen Golf
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul unei sume de numai 30.250 de dolari, impresionantul model se bucura de serviciile unui ansamblu EREV cu 403 CP si 1.300 Nm in dotare.

Un exclusivist dealer auto din Great Falls isi intampina - zilele acestea, cumparatorii alaturi de un produs extrem de special si, totodata, de rar, respectiva companie de peste Ocean fiind, mai precis, gazda unui spectaculos Fisker Karma de acum 12 ani, din 2012. Finisat - la exterior, intr-o nuanta metalizata de gri, exemplarul cu pricina nu a parcurs, pana la momentul de fata, decat 54.051 de kilometri.

Caracterizat de un pret de doar 30.250 de dolari - asa cum mentionam, de altfel, si anterior, incredibilul vehicul cu patru portiere in echipare se mai poate lauda cu un interior in trei culori diferite. Condimentat cu o instalatie audio premium, un sistem de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, cu scaune fata si spate individuale - cu functie de incalzire.

Din punct de vedere tehnic, exemplarul scos la vanzare peste Ocean, in Great Falls, combina doua motoare electrice pentru un total sinonim cu 403 cai putere si 1.300 de Newton-Metri - alimentate de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 20.1 kWh. Fisa cu specificatii de ordin tehnic mai gazduieste - printre altele, si un propulsor turbo in patru cilindri, de 2.0 litri, pe benzina, folosit pe post de generator.

Fisker Karma de vanzare

Fisker Karma de vanzare

Fisker Karma de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (127) Poze Fisker Karma de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2024