Arata ca un dulap pe roti, dar e mai rapid decat orice Ferrari construit vreodata. Pariu?

Arata ca un dulap pe roti, dar e mai rapid decat orice Ferrari construit vreodata. Pariu?
  • O companie nou infiintata anunta lansarea unui SUV care face sprintul 0 - 96 km/h in doar trei secunde
  • Noul Rivian R1S ofera patru motoare electrice si o baterie cu capacitatea de de 105, 135 sau chiar 180 kWh
  • Lista cu dotari disponibile cuprinde inclusiv doua display-uri uriase in bord si rulare autonoma de nivel trei
Distribuie pe Facebook

In versiunea cu baterie de 135 kWh, noul Rivian R1S are nevoie de doar trei secunde pentru a accelera de la 0 la 96 km/h.

La mai putin de 24 de ore de la prezentarea primei camionete cu propulsie electrica din lume, start-up-ul american Rivian a publicat mai multe informatii si fotografii oficiale cu privire la un SUV pe nume R1S.

Asemeni pick-up-ului R1T, noul automobil de peste Ocean va fi disponibil la vanzare alaturi de patru motoare - cate unul pentru fiecare roata in parte, si o baterie cu capacitatea de 105, 135 sau 180 kWh.

Similaritatile continua la nivelul performantelor, acolo unde cel mai rapid model accelereaza de la 0 la 96 km/h in doar trei secunde, pe cand cel mai eficient reuseste sa parcurga peste 640 km cu un singur plin.

Noul Rivian R1S nu difera foarte mult fata de camioneta R1T nici din punct de vedere estetic, ambele automobile electrice optand pentru un design care le fac sa semene, mai in gluma, mai in serios, cu un dulap.

Identice sunt si interioarele, primul SUV din istoria start-up-ului american imprumutand cele doua display-uri supradimensionate, plus alte cateva detalii de la pick-up-ul prezentat in urma cu aproape 24 de ore.

Potrivit primelor materiale date publicitatii, noul Rivian R1S va ajunge in showroom-uri alaturi de un sistem de rulare autonoma de nivel trei, cu internet de mare viteza si spatiu pentru (pana la) sapte persoane.

Daca totul decurge conform planurilor, modelul in cauza si-ar putea face la randul lui aparitia pe strazi inainte de sfarsitul anului 2020.

Rivian R1S

Rivian R1S

Rivian R1S

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2018