ASTA e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate SUV-ul inspirat de Ford Mustang!

ASTA e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate SUV-ul inspirat de Ford Mustang!
  • Primul Mustang Mach E din istoria companiei Ford a debutat in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat
  • Versiunea europeana promite puteri maxime de pana la 465 de cai si autonomii de cel mult 600 de kilometri
  • Primele exemplare vor ajunge pe Batranul Continent inainte de sfarsitul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ale noului Mustang Mach E vor ajunge in showroom-urile Ford de pe teritoriul Europei inainte de sfarsitul anului viitor.

Unul dintre cele mai asteptate automobile din 2019, primul Mustang Mach E din istoria companiei Ford a debutat in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat, pe data de 17 noiembrie. Nebunia creata in jurul SUV-ului inspirat de legendarul Ford Mustang nu se va sfarsi insa aici, masina americanilor pregatindu-se intens pentru prima sa aparitie in fata publicului larg, celebrata cu ocazia editiei din acest an a evenimentului Los Angeles Auto Show - care va lua startul peste doar trei zile.

Programat sa-si faca aparitia in showroom-uri inainte de sfarsitul lui 2020, modelul cu propulsie electrica de peste Ocean promite sa ofere, cel putin in versiunea europeana, valori maxime de pana la 465 de cai putere si 830 de Nm, sinonime cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de cinci secunde.

In ceea ce priveste autonomia totala, Ford anunta ca cel mai eficient Mustang Mach E din gama va parcurge distante de pana la 600 de km inainte de a avea nevoie de realimentare. Si daca tot veni vorba despre acest aspect, oficialii companiei americane se mai lauda si ca SUV-ul inspirat de legendarul Ford Mustang reuseste, in anumite conditii, sa extraga cantitatea de energie necesara deplasarii pe o portiune de drum de pana la 93 de kilometri intr-un timp de numai 38 de minute.

Din punct de vedere estetic, modelul cu propulsie electrica de peste Ocean iese in evidenta in special prin linia alungita a plafonului si portbagajul scurtat - elemente tipice unui automobil fastback, insa nu vor trece neobservate nici panourile laterale bine pronuntate ori capota bombata a portbagajului frontal, de exemplu.

La interior, dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri, principalul punct de atractie il reprezinta display-ul tactil destinat sistemului de infotainment SYNC 4, care vine cu o diagonala mai mult decat generoasa, ce sare de 15 inch. Un al doilea ecran color - a carei diagonala nu depaseste, de aceasta data, 10.2 inch, a fost pozitionat in spatele volanului multifunctional cu design in trei spite, nu dispune de o functie touchscreen si are ca rol... afisarea instrumentelor de bord digitale.

Nota de plata a primului Mustang Mach E din istoria companiei Ford ramane un mare mister, cel putin atunci cand vine vorba despre versiunea europeana, insa stim ca preturile ale modelului destinat pietei auto din Statele Unite ale Americii pornesc de la aproape 44.000 de dolari, ajungand pana la 65.500 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe