Asta e momentul asteptat de toata lumea. Volkswagen a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Passat de 272 de cai in Romania

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Volkswagen a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Passat de 272 de cai in Romania
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Volkswagen a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Passat de 272 de cai in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii si, nu in ultimul rand, scaune incalzite, cu functie de masaj.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de jumatate de an - inca din prima parte a toamnei lui 2023, cea de-a noua generatie a legendarului autoturism comercializat de compania Volkswagen sub numele de Passat se vinde, zilele acestea, intr-o larga varietate de savori si, totodata, arome. Printre multiplele optiuni puse de popularul producator de automobile cu sediul in orasul Wolfsburg din Germania la dispozitia cumparatorilor se numara, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, si o configuratie disponibila sub indicativul de Passat 1.5 l eHybrid, modelul prezentat cu sase saptamani in urma fiind oferit la preturi incepand de la suma de 54.297 de euro - conform configuratorului oficial.

Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto

Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto

Echipata cu un sistem PHEV ce combina o unitate turbo cu patru cilindri in linie, de 1.498 de centimetri cubi si 177 CP, pe benzina, cu un motor electric sinonim cu 115 cai putere, plus o baterie Li-Ni-Co-Mn cu capacitate de 19.7 kWh, reteta mentionata anterior se lauda cu o putere totala de 272 CP, livrata rotilor de pe puntea fata prin intermediul unei cutii DSG - in numai sase rapoarte, ce este drept. Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar urma sa isi gaseasca rezolvarea in exact sapte secunde, pe cand viteza de top nu va depasi 225 km/h, lista atractiilor principale culminand, presupunand ca o asemenea precizare mai era cumva necesara, cu consumul mediu de carburant de 0.4 litri la 100 de kilometri - datorat autonomiei EV de pana la 131 km.

Aceeasi varianta Passat 1.5 l eHybrid se mai bucura, potrivit configuratorului oficial, si de faruri cu tehnologie LED Matrix, de jante cu un diametru de 18 inch - din aliaj usor confectionate, de camera video pentru mersul cu spatele. Standard sunt insa si ceasurile de bord digitale, scaunele incalzite, cu functie de masaj, display-ul tactil cu diagonala de 12.9", ilumnarea ambientala, Climatronic-ul cu reglare pe trei zone, tapiteria realizata din material textil, airbag-ul central, recunoasterea indicatoarelor rutiere, cruise control-ul adaptiv, franarea autonoma de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii ori suspensia adaptiva, versiunea in cauza oferind optional trapa panoramica - anunta cei de la Volkswagen.

Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto

Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (228) Poze Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto
mai multe