Asteptarea a luat sfarsit. Alfa Romeo anunta oficial noul Milano cu design atractiv si un pret de vanzare de doar 29.900 de euro

Asteptarea a luat sfarsit. Alfa Romeo anunta oficial noul Milano cu design atractiv si un pret de vanzare de doar 29.900 de euro
  • Asteptarea a luat sfarsit
  • Alfa Romeo anunta oficial noul Milano cu design atractiv si un pret de vanzare de doar 29.900 de euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata fie de o motorizare pe benzina, cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, fie de o unitate 100% electrica.

Inceputul acestei primaveri marcheaza debutul unui nou produs marca Alfa Romeo, celebra companie auto din Italia publicand, in cursul zilei de joi, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului Milano. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, pana la sfarsitul anului curent, respectivul autovehicul nu masoara decat 4.173 de milimetri in lungime, pe cand ampatamentul urca pana la pragul celor 2.56 metri.

Alfa Romeo Milano

Alfa Romeo Milano

Disponibil in schimbul unei sume minime de numai 29.900 de euro, impresionantul meniu continua cu o gama de motorzari moderna, versiunea de baza gazduind sub capota o unitate turbo in trei cilindri - cu o capacitate de 1.199 de centimetri cubi si un sistem mild-hybrid la 48 de volti, pe benzina, conceputa pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 136 de cai putere, suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in aproximativ 8.9 secunde.

Cea dintai generatie a crossover-ului Milano va mai pune la dispozitia potentialilor cumparatori, in premiera absoluta pentru italienii de la Alfa Romeo, si un propulsor 100% electric - cu 156 sau 240 CP, dupa cate se precizeaza in cadrul comunicatului oficial de presa. Ambele variante sunt alimentate de un acumulator litiu-ion de 54 kilowati-ora cu o incarcare de la 10 la 80% intr-un interval mai mic de 30 de minute - astfel ca autonomia totala depaseste 410 km.

Respectiva reteta se incheie - intr-un final, cu design-ul atractiv de la exterior, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate, un set de aripi laterale conturate atent, condimentate cu jante cu diametrul de pana la 20 de inch, confectionate din aliaj usor, acestora alaturandu-li-se in cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, ceasuri de bord digitale, scaune actionate electric, cu functie de masaj, cusaturi contrastante.

Printre multiplele elemente si detalii demne de mentionat se mai numara instalatia de climatizare cu reglare automata - pe doua zone, a temperaturii, volanul sport, in trei spite, statia pentru incarcare wireless a telefonului mobil, adauga oficialii de la Alfa Romeo. Cu completarea ca noul Milano se mai poate mandri - mai mult ori mai putin surprinzator, si cu acces fara cheie, iluminare ambientala, ChatGPT, suspensie sport, faruri cu matrice de LED-uri.

Alfa Romeo Milano

Alfa Romeo Milano

Alfa Romeo Milano

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Alfa Romeo Milano
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2024