Asteptarea a luat sfarsit. Opel anunta oficial noul Frontera cu design modern la exterior si doua display-uri uriase la interior. Cum arata in realitate

Asteptarea a luat sfarsit. Opel anunta oficial noul Frontera cu design modern la exterior si doua display-uri uriase la interior. Cum arata in realitate
  • Asteptarea a luat sfarsit
  • Opel anunta oficial noul Frontera cu design modern la exterior si doua display-uri uriase la interior
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata de o larga varietate de unitati pe benzina, cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti. Sau 100% electrice. Dupa cum mentionam, de altfel, si anterior.

Dezvaluita intregii planete acum mai bine de sase saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui aprilie, cea de-a doua generatie a celebrei game Frontera stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in perioada imediat urmatoare, la preturi despre care se spune ca vor incepe de la suma de 24.000 de euro, respectivul SUV de la Opel se remarca, in special, prin panoul de culoare neagra ce face legatura intre farurile cu tehnologie LED, insa nici jantele finisate in doua nuante contrastante nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva, am mai putea adauga.

Reteta caracteristica departamentului estetic continua, asa cum precizam, de altfel, si la momentul premierei mondiale, cu aripi conturate atent, stopuri duble, ecrane color, pe cand fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv doua versiuni cu propulsie suta la suta electrica, varianta de top promitand sa parcurga pana la 400 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei. Acestora li se alatura o unitate turbo in doar trei cilindri - cu capacitatea de numai 1.2 litri si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, pe benzina, sinonima cu 100 ori 136 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Mai 2024