Au dat lovitura cu masina asta. Primesc cate 1.800 de comenzi noi in fiecare zi

  • Noua Tesla Model 3 este un adevarat succes
  • Compania primeste zilnic 1.800 comenzi
  • Versiunea de baza porneste de la 35.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Peste 450.000 de persoane din intreaga lume si-au trecut numele pe lista de asteptare pentru cel mai asteptat automobil al acestei decade.

Noua Tesla Model 3 este un adevarat succes. Pentru cei care mai aveau vreun dubiu in acest sens, Elon Musk a dezvaluit recent ca producatorul din american primeste cate 1.800 de cereri pe zi pentru acest automobil.

In total, a calculat carismaticul antreprenor nascut in Africa de Sud, au fost plasate 518.000 de comenzi. Unii clienti au renuntat insa la propriile exemplare din cauza timpului de asteptare, astfel ca numarul respectiv a coborat pana la 455.000.

Noua Tesla Model 3 a debutat oficial la sfarsitul saptamanii trecute si, dupa cum precizam inclusiv la acel moment, este disponibil la vanzare in doua versiuni de motorizare. Varianta de baza porneste de la 35.000 de dolari.

Cel mai ieftin automobil din istoria producatorului american ofera in configuratia entry-level o autonomie de 354 de kilometri. Acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza in 5.6 secunde, in timp ce viteza maxima este de 209 kilometri pe ora.

Optiunea cu numarul doi consta intr-o Tesla Model 3 capabila sa parcurga pana la 498 km cu o singura incarcare a bateriei. De asemenea, acestea sprinteaza pana la 96 de kilometri pe ora in 5.1 secunde si atinge 225 km/h.

Ulterior, cel mai ieftin automobil din istoria producatorului american va primi si o versiune cu doua motoare electrice. Aceasta varianta, prima care va dispune de un sistem de tractiune integrala, nu va sosi insa mai devreme de anul 2018.

Tesla Model 3 de serie

Tesla Model 3 de serie

Tesla Model 3 de serie

Tesla Model 3 de serie

Tesla Model 3 de serie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Tesla Model 3 de serie
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 August 2017