Au reusit sa o pozeze chiar in fabrica Porsche! Uite cum arata noua masina cu propulsie electrica a nemtilor

Au reusit sa o pozeze chiar in fabrica Porsche! Uite cum arata noua masina cu propulsie electrica a nemtilor
  • Porsche publica noi imagini cu versiunea de serie a conceptului Mission E
  • Modelul cu propulsie complet electrica a debutat in toamna anului 2015
  • Varianta de productie va fi vanduta incepand cu 2019, potrivit germanilor
Distribuie pe Facebook

Potrivit ultimelor informatii oficiale, versiunea de serie a conceptului Mission E va ajunge in showroom-urile companiei inainte de sfarsitul anului 2019.

17 septembrie 2015. Este prima zi a Salonului Auto International de la Frankfurt, iar Porsche profita de ocazia ivita pentru a prezenta in fata lumii intregi primul sau model cu propulsie complet electrica.

Echipat cu doua motoare si peste 600 de cai putere, conceptul Mission E promite sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde. Autonomia totala depaseste 500 de kilometri, iar incarcarea bateriei la 80% din capacitate nu dureaza decat un sfert de ora sau, daca vrei, 15 minute.

Astazi, la mai bine de doi ani si jumatate de la momentul respectiv, germanii anunta ca versiunea de serie ajunge la vanzare in 2019. Compania din Stuttgart tace malc atunci cand vine vorba de specificatii.

Sunt insa si cateva vesti bune. Iar acum facem referire in special la cele sase fotografii care surprind stadiul actual in care se afla proiectul Mission E, fotografii din care putem observa ca varianta de productie pastreaza multe din detaliile vizuale caracteristice conceptului din 2015.

Ramane de vazut si daca primul automobil complet electric din istoria Porsche va pastra sistemul de propulsie de 800 de Volti. Si, de ce nu, daca va fi disponibil la vanzare in mai multe versiuni de putere.

Pana ca germanii sa ofere un raspuns concret la toate aceste intrebari, nu ne ramane decat sa concentram asupra imaginilor despre care discutam anterior. Iata cum arata, la momentul de fata, versiunea de serie a conceptului Mission E, viitor concurent al americanului Tesla Model S.

Porsche Mission E - Versiunea de serie

Porsche Mission E - Versiunea de serie

Porsche Mission E - Versiunea de serie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Porsche Mission E - Versiunea de serie
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2018