Au scos-o pe strazi ca sa vada ce poate. Test de acceleratie cu noua masina de 1.020 de cai de la Tesla

Au scos-o pe strazi ca sa vada ce poate. Test de acceleratie cu noua masina de 1.020 de cai de la Tesla
  • Au scos-o pe strazi ca sa vada ce poate
  • Test de acceleratie cu noua masina de 1.020 de cai de la Tesla
Distribuie pe Facebook

Pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la aproape 126.500 de dolari - potrivit configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si trecuta de curand - in 2021, printr-un facelift major, prima generatie a masinii comercializate de Tesla sub numele de Model X nu se vinde in prezent - astazi, decat in doua variante mari si late. Printre acestea se numara insa si o versiune oferita sub indicativul Plaid - ce vine cu trei motoare electrice si 1.020 de cai, cu totii livrati ambelor punti.

Asa se face ca - in teorie, sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora nu dureaza, cu pedala de acceleratie la podea, decat 2.5 secunde, in timp ce proba 0 - 402 metri va fi rezolvata intr-un interval de 9.9 secunde.

Insotita de o nota de plata ce porneste, pe piata din SUA, de la aproape 126.500 de dolari, aceeasi varianta Model X Plaid se mai poate lauda - conform oficialilor de la Tesla, si cu o viteza de top de 240 de kilometri pe ora. Daca vine vorba - in schimb, despre autonomia maxima, respectiva versiune promite sa parcurga - cu o singura incarcare a bateriei din dotare, distante de pana la 535 de kilometri, se pare.

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv o caroserie finisata intr-o nuanta perlata de alb, dar si un interior cu trei randuri de scaune - capabil sa gazduiasca maxim sase persoane, jante din aliaj pe 20 de inch etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2022