Audi a inceput productia masinii cu tractiune spate pe care construieste la fabrica Volkswagen. Foto

Audi a inceput productia masinii cu tractiune spate pe care construieste la fabrica Volkswagen. Foto
  • Audi a inceput productia masinii cu tractiune spate pe care construieste la fabrica Volkswagen
  • Startul vanzarilor a fost programat pentru vara acestui an, potrivit celor mai recente detalii si informatii
Distribuie pe Facebook

Startul vanzarilor a fost programat abia pentru vara acestui an, potrivit celor mai recente detalii si informatii.

Chiar daca nu reprezinta decat o foarte mare necunoscuta din punctul de vedere al design-ului exterior, dar si al fisei cu specificatii de ordin tehnic, primul Audi Q4 E-Tron din istorie a intrat deja in productia de serie. Asamblarea urmatoarei masini cu propulsie complet electrica a companiei cu patru cercuri se va derula la fabrica Volkswagen din Zwickau, acolo unde se mai construiesc si ID.3, dar si ID.4.

De altfel, SUV-ul marcii germane cu sediul in Indolstadt, despre care se spune ca isi propune sa concureze cu Tesla Model Y, printre altele, adopta la randul lui, la baza, platforma MEB a Grupului Volkswagen.

Audi Q4 E-Tron - Productie

Audi Q4 E-Tron - Productie

Astfel, este de asteptat ca si primul Audi Q4 E-Tron din istorie sa fie comercializat in mai multe configuratii, nu doar cu un singur motor si un sistem de tractiune spate, ci si cu doua motoare, plus tractiune integrala in dotarea standard. Acum ramane de vazut daca urmatoarea masina cu propulsie complet electrica a companiei cu patru cercuri va primi si o versiune de performanta, asemeni E-Tron GT.

Un alt mare mister il reprezinta pretul, insa e de asteptat ca SUV-ul marcii germane cu sediul in Indolstadt, despre care se spune ca isi propune sa concureze cu Tesla Model Y, printre altele, sa sara de 40.000 euro.

La momentul de fata stim, in schimb, ca primul Audi Q4 E-Tron din istorie va oferi un pachet tehnologic extrem de generos, cu instrumente de bord digitale, afisaj pe parbriz cu realitate augmentata si display tactil cu diagonala de pana la 11.6 inch. Urmatoarea masina cu propulsie complet electrica a companiei cu patru cercuri a mai pregatit si scaune cu tetiere integrate, airbag central, materiale reciclate.

Audi Q4 E-Tron

Audi Q4 E-Tron

Audi Q4 E-Tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi Q4 E-Tron - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2021