Surpriza anului 2021: Audi a publicat primele poze oficiale de la interiorul masinii cu tractiune spate pe care o va construi la fabrica Volkswagen

Surpriza anului 2021: Audi a publicat primele poze oficiale de la interiorul masinii cu tractiune spate pe care o va construi la fabrica Volkswagen
  • Surpriza anului 2021: Audi a publicat primele poze oficiale de la interiorul masinii cu tractiune spate pe care o va construi la fabrica Volkswagen
  • Reteta specifica departamentului exterior ramane, in schimb, unul dintre misterele care vor fi deslusite pe parcursul urmatoarelor saptamani, cu ocazia lansarii mondiale
Distribuie pe Facebook

Reteta specifica departamentului exterior ramane, in schimb, unul dintre misterele care vor fi deslusite pe parcursul urmatoarelor saptamani, cu ocazia lansarii mondiale.

O singura luna. Doar atat a trecut de la premiera noului E-Tron GT, super-sedanul cu platforma si motor de Porsche, insa conducerea companiei Audi a decis ca nu-i vreme de pierdut si a publicat, inca de astazi, peste 160 de imagini ale urmatoarei masini electrice pe care o va lansa pe piata.

Botezata mai mult sau mai putin sugestiv Q4 E-Tron, aceasta are la baza platforma MEB a Grupului Volkswagen, pe care mai sunt asamblate si gamele ID.3 sau ID.4, plus Skoda Enyaq iV.

Audi Q4 E-Tron

Fisa cu specificatii tehnice a urmatoare masini electrice pe care compania Audi o va lansa pe piata ramane, momentan, un mare mister, insa este de asteptat ca si in cazul de fata clientii sa aiba la dispozitie doua configuratii. Cu un singur motor si tractiune spate, respectiv cu doua motoare si 4x4.

Lista necunoscutelor majore continua cu design-ul exterior, acelasi Q4 E-Tron fiind prezentat publicului larg complet camuflat la nivelul caroseriei in cinci usi, exceptie facand blocurile optice.

De cealalta parte a portierelor, interiorul a fost fotografiat in toata splendoarea lui, urmatoarea masina electrica pe care Audi o va lansa pe piata remarcandu-se, mai ales, prin numarul mare de butoane fizice. O caracteristica intalnita inclusiv la noul E-Tron GT, super-sedanul cu platforma si motor de Porsche.

Audi Q4 E-Tron

Audi Q4 E-Tron

Audi Q4 E-Tron

Asa cum era de asteptat, cabina aceluiasi Q4 E-Tron ofera si o configuratie cu doua display-uri uriase pentru afisarea tuturor informatiilor, dar si un panou suspendat pentru comenzile transmisie.

Urmatoarea masina electrica pe care compania Audi o va lansa pe piata isi va mai intampina cumparatorii si alaturi de o pereche de scaune fata cu tetiere integrate. Plus un afisaj pe parbriz cu realitate augmentata, a la Mercedes S-Class, tapiterie din materiale reciclate, airbag central pentru sofer si pasager.

Premiera mondiala a noului Q4 E-Tron va avea loc chiar luna viitoare, asamblarea respectivului produs urmand a se derula la fabrica Volkswagen din Zwickau, unde se construiesc si ID.3, si ID.4.

Audi Q4 E-Tron

Audi Q4 E-Tron

Audi Q4 E-Tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (166) Poze Audi Q4 E-Tron
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2021