Audi, BMW si Mercedes ar trebui sa ia notite! Hyundai le da lectii nemtilor cu primul SUV electric de clasa subcompacta

Audi, BMW si Mercedes ar trebui sa ia notite! Hyundai le da lectii nemtilor cu primul SUV electric de clasa subcompacta
  • Hyundai a lansat la Geneva o versiune electrica a modelului Kona
  • Clientii au la dispozitie doua arome complet diferite
  • Versiunea de top va parcurge pana la 470 km cu un singur plin
Distribuie pe Facebook

Botezat Kona Electric, automobilul companiei sud-coreene va fi disponibil la vanzare in doua arome diferite, dintre care una cu motor de 204 CP si autonomie de pana la 470 km in rolul ingredientelor principale.

Daca in momentul de fata sunt nevoiti sa se multumeasca cu doua unitati turbo pe benzina, viitorul le va aduce clientilor modelului Hyundai Kona inclusiv posibilitatea de a opta pentru o versiune cu propulsie complet electrica.

Noua varianta de motorizare a crossover-ului sud-coreean de clasa subcompacta a debutat in mod public cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva si va fi disponibila la vanzare in doua arome diferite.

In prima situatie, lista cu ingrediente magice include un motor de 135 CP si o baterie cu capacitatea de 39.2 kWh, ce au ca rezultat direct atat un sprint de la 0 la 100 km/h in 9.3 secunde, cat si o autonomie totala de pana la 300 km.

Pentru persoanele mai pretentioase, Hyundai va comercializa versiunea complet electrica a modelului Kona si intr-o configuratie care presupune instalarea unui motor de 204 CP, respectiv baterii cu capacitatea de 64 kWh.

Asa se face ca valoarea din dreptul acceleratiei de la 0 la 100 km/h a crossover-ului sud-coreean de clasa subcompacta va cobori pana la 7.6 secunde, pe cand cea caracteristica autonomiei totale va urca pana la 470 km.

Raman in continuare un mister datele cu privire la preturile de achizitie, astfel ca reamintim posibilitatea clientilor de a opta pentru instrumente de bord digitale, afisaj pe parbriz sau sistem de navigatie cu display de opt inch.

Tototdata, propunerea masinii prezentate cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoarea zilele acestea la Geneva mai include si pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta, asistent pentru mentinerea benzii etc.

Hyundai Kona Electric - Poze de la Geneva

Hyundai Kona Electric - Poze de la Geneva

Hyundai Kona Electric - Poze de la Geneva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Hyundai Kona Electric - Poze de la Geneva
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2018