Audi schimba complet numele masinilor pe care le vinde. Ce se intampla cu cele mai cunoscute modele ale nemtilor

Audi schimba complet numele masinilor pe care le vinde. Ce se intampla cu cele mai cunoscute modele ale nemtilor
  • Audi schimba complet numele masinilor pe care le vinde
  • Ce se intampla cu cele mai cunoscute modele ale nemtilor
Distribuie pe Facebook

Potrivit primelor informatii si detalii anuntate de conducerea companiei germane, automobilele echipate cu un motor termic vor primi un numar impar in cadrul denumirii comerciale.

Cunoscut la nivelul intregii planete pentru modelele A4, A6, dar si A8, Audi anunta ca are de gand sa schimbe - in perioada urmatoare de timp, numele masinilor care l-au facut celebru. Conform persoanelor de la conducerea constructorului cu sediul in regiunea Ingolstadt, controversata decizie are la baza dorinta de a diferenta mai bine autoturismele clasice - pe benzina si motorina, de cele dotate cu un sistem de propulsie complet electric.

2020 Audi A4

Audi A6

Drept urmare, produsele prezente in prima categorie se vor bucura - dupa spusele actualului lui Markus Duesmann, actualul sef al marcii cu patru inele, de un numar impar in denumirea comerciala, astfel ca A4 va deveni A5, A6 va fi rebotezat A7 etc, pe cand vehiculele pe baterii vor oferi, pe langa indicativul E-Tron, si un numar par, un prim exemplu concret constand in noul Q8 E-Tron.

Si daca tot veni vorba despre cel mai mare SUV cu propulsie electrica din gama Audi, concurentul actualei Tesla Model X se vinde - pe piata din Romania, la preturi care inceput de la suma de 74.650 de euro. Cu precizarea ca viitorii cumparatori au la dispozitie doua versiuni diferite de caroserie - atat o varianta traditionala, cat si o reteta condimentata cu aroma de Coupe, comercializata sub indicativul Sportback, daca mai trebuia mentionat.

Audi Q8 e-tron si Audi Q8 Sportback e-tron

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2023