Automobilul care ar putea schimba lumea. Uite cum arata el in 'carne si oase'

Automobilul care ar putea schimba lumea. Uite cum arata el in 'carne si oase'
  • Opel prezinta la Paris noul Ampera-e
  • Modelul cu pricina ofera un motor electric de 204 CP
  • Autonomia depaseste 500 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Poate ca nu este cel mai atragator automobil lansat in ultima perioada de timp, insa noul Opel Ampera-e... ei bine, are potentialul de a schimba lumea.

Vizitatorii editiei din acest an a evenimentului Mondial de l'Automobile, ce se desfasoara zilele acestea la Paris, vor avea ocazia sa descopere in detaliu noul Opel Ampera-e, un model 100% electric capabil sa parcurga cu o singura incarcare a bateriei...

... distante de peste 500 de kilometri. In cazul in care te intrebai, secretul respective performante consta intr-un motor de 204 cai putere si o baterie montata la nivelul podelei, care asigura o acceleratie de la 0 la 50 km/h in aproximativ 3.2 secunde.

Tot pentru colectionarii de cifre si numere, Opel mai anunta ca noul Ampera-e are nevoie de circa 4.5 secunde pentru a rezolva ecuatia 80 - 120 de kilometri pe ora, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la atingerea pragului celor 150 km/h.

Vestile bune continua la nivel de interior, acolo unde comunicatul oficial de presa ne linisteste cu mentiunea "spatiu confortabil pentru cinci ocupanti si un volum al portbagajului comparabil cu cel al autovehiculelor cu cinci usi din clasa compacta".

Din punct de vedere tehnologic, reamintim ca noul Ampera-e este livrat la pachet inclusiv in compania ultimei generatii a sistemului de infotaiment IntelliLink, compatibila cu Apple Play si Android Auto, respectiv asistentului personal Opel OnStar.

In ceea ce priveste pretul de vanzare, ei bine... acesta ramane cel mai mare mister al momentului. Exista insa anumite voci care sustin ca - cel putin in cazul de fata, avem de-a face cu un automobil 100% electric si accesibil.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2016