BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine. Cat costa in Romania

BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine. Cat costa in Romania
  • BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv o tapiterie din stofa si piele artificiala, printre altele.

Prezentat publicului larg chiar la inceputul anului curent, primul i4 de la BMW are - incepand de astazi, si un pret de vanzare. Pe piata din Romania, nota minima de achitat este egala cu suma de 52.955 de euro, inainte de a pune la socoteala si eventualele costuri cu dotarile optionale sau ecotichetele locale - daca mai trebuia cumva precizat.

Comercializata sub indicativul eDrive40, versiunea de baza a respectivei masini isi va intampina cumparatorii alaturi de un singur motor electric, cu 340 de cai putere livrati exclusiv rotilor spate.

BMW i4 - Galerie Foto

BMW i4 - Galerie Foto

Un cuplu maxim de 430 de Newton-Metri si o baterie litiu-ion cu capacitatea neta de 80.7 kWh completeaza, printrele altele, fisa cu specificatii de ordin tehnic. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza circa 5.7 secunde, pe cand viteza de top este limitata - mai mult sau mai putin surprinzator, la 190 de kilometri pe ora.

Dotarea standard a noului BMW i4 eDrive40 nu reprezinta decat un mare mister, insa este de asteptat aceasta sa cuprinda inclusiv jante pe 17 inch si tapiterie din stofa, plus piele artificiala.

Fara niciun cost suplimentar ar putea fi oferite si farurile cu LED, dar si climatizarea cu reglare automata a temperaturii, daca mai trebuia cumva precizat. Respectiva masina a mai pregatit si o autonomie totala de pana la 590 de kilometri, in timp ce durata (re)incarcarii nu depaseste - in cel mai fericit scenariu, 31 de minute (pentru intervalul 10 - 80%).

BMW i4 - Galerie Foto

BMW i4 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze BMW i4 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2021