BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa curand o va putea cumpara oricine. Cum arata la interior

BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa curand o va putea cumpara oricine. Cum arata la interior
  • BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa curand o va putea cumpara oricine
  • Cum arata la interior
Distribuie pe Facebook

Noul model va fi disponibil la vanzare inclusiv intr-o varianta de performanta M50 cu doua motoare si pana la 544 de cai sub capota.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 11 saptamani, inca din ultima parte a lunii martie, primul i4 de la BMW a revenit de curand, chiar zilele acestea, in lumina intensa a reflectoarelor. Urmand sa ajunga in garajele clientilor din intreaga lume abia din toamna anului 2021, mult anticipata masina ni se arata, in ceea ce e o premiera absoluta, si de la interior.

Loc in care, asemeni noului X6 Facelift, beneficiaza de doua display-uri unite intr-o rama cu aspect curbat, caracteristica intalnita si pe modelul iX.

BMW i4 - Galerie Foto

BMW i4 - Galerie Foto

BMW i4 - Galerie Foto

De altfel, ca si primul iX de la BMW, mult anticipatul i4 este oferit exclusiv alaturi de un sistem de propulsie suta la suta electric. Cu un singur motor si pana la 340 de cai sub capota, daca vorbim despre versiunea entry-level eDrive40, capabila sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 5.7 secunde, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Asa cum precizam si anterior, aceeasi masina va fi disponibila si intr-o configuratie M50, cu doua motoare si pana la 544 de cai pe ambele punti.

Respectivul model de performanta promite sa rezolve problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.9 secunde. Totodata, BMW mai anunta si ca viteza maxima va fi limitata la 225 de kilometri pe ora, cu aproximativ 20 de procente mai mult decat primesc clientii care opteaza pentru un i4 in formula eDrive40, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

BMW i4 M50

BMW i4 M50

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze BMW i4 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2021