BMW prezinta oficial viitorul i3. Noua generatie e complet diferita de vechiul model

BMW prezinta oficial viitorul i3. Noua generatie e complet diferita de vechiul model
  • BMW prezinta oficial viitorul i3
  • Noua generatie e complet diferita de vechiul model
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare din mai, respectiva masina ia forma unui sedan cu patru portiere si o lungime de aproximativ 4.872 de milimetri.

Inceputul anului 2022 marcheaza debutul unui nou i3, compania BMW publicand - zilele trecute, primele fotografii si informatii specifice generatiei cu numarul doi a modelului bavarez cu propulsie suta la suta electrica. Oferita exclusiv pe piata din China - sub numele de i3 eDrive35L, aceasta are la baza versiunea cu ampatament marit a actualului Seria 3 si porneste de la echivalentul a circa 50.000 de euro.

BMW i3 eDrive35L

Caracterizata de o lungime de 4.872 de milimetri - potrivit unui comunicat oficial de presa, respectiva masina utilizeaza un motor cu 286 de cai si 400 de Newton-Metri, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 6.2 secunde, in timp ce viteza de top urca, cu acceleratia la podea, pana la 180 de kilometri pe ora.

Acelasi material mentionat anterior mai precizeaza - printre altele, si ca autonomia maxima a primului model comercializat de bavarezii de la BMW sub denumirea de i3 eDrive35L este de 526 de kilometri, conform standardelor pietei din China. Daca mai conteaza, durata de reincarcare a bateriei - ce beneficiaza de o capacitate neta de 66.1 kWh, este de aproximativ 35 de minute pentru intervalul 10 - 80%.

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, jante pe 18 inch si tapiterie realizata din piele sintetica, respectiva masina oferind, fara costuri suplimentare, si senzori de parcare, camera pentru marsarier, trapa panoramica, scaune cu reglare electrica - pentru sofer si pasagerul din dreapta, climatizare automata etc.

BMW i3 eDrive35L

BMW i3 eDrive35L

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze BMW i3 eDrive35L
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2022