Cat va costa noul BMW i3

Cat va costa noul BMW i3
  • Noul BMW i3 debuteaza pe 29 iulie
  • Sub capota se ascunde un motor electric de 170 CP
  • Preturile pornesc de la 34.950 euro
Distribuie pe Facebook

Primul automobil complet electric din istoria bavarezilor de la BMW va fi disponibil la vanzare incepand cu luna noiembrie a acestui an, la un pret de pornire de 34.950 euro - pret caracteristic pietii din Germania.

Numaratoarea inversa a inceput! In aproximativ o saptamana, la data de 29 iulie, constructorul german BMW va dezvalui simultan, in orasele New York, Londra si Beijing, primul automobil complet electric din istoria sa. Noul BMW i3, caci despre el este vorba, va fi disponibil la vanzare incepand cu luna noiembrie a acestui an, la un pret de pornire de 34.950 euro - pret caracteristic pietii din Germania.

In schimbul acestei sume, viitorii cumparatori se vor alege cu un automobil de dimensiuni reduse, ce masoara in lungime numai 3.999 milimetri lungime si cantareste aproximativ 1.195 kilograme datorita constructiei sale ultra-usoare. De asemenea, noul BMW i3 ofera si usi cu deschidere opusa, pasagerii urmand a avea astfel un acces mult mai usor la interior, interior care se bucura de un ampatament de 2.570 milimetri.

BMW i3 - Noi PozeBMW i3 - Noi Poze

BMW i3 - Noi Poze

Pe plan tehnic, primul automobil complet electric din istoria companiei bavareze se poate lauda cu un propulsor montat in partea posterioara a autoturismului, ce pune la dispozitia rotilor spate undeva in jurul a 170 cai putere si 250 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 7.2 secunde, in timp ce viteza maxima este de circa 150 kilometri pe ora.

In ceea ce priveste autonomia, aceasta variaza intre 130 si 160 de kilometri in modul Comfort, insa poate ajunge pana la 200 de kilometri atunci cand soferul selecteaza modul ECO Pro+. Iar asta nu e tot. In cazul in care se opteaza pentru versiunea Range Extender, noul i3 de la BMW va putea parcurge cu o singura incarcare a bateriei distante chiar si de pana la 300 de kilometri.

BMW i3 - Noi PozeBMW i3 - Noi Poze

BMW i3 - Noi Poze

Dupa avanpremiera mondiala ce va avea loc pe trei continente diferite, in metropelele mai sus mentionate, noul BMW i3 se va indrepta catre orasul Frankfurt, pentru debutul sau public din luna septembrie, din cadrul Salonului Auto de la Franfkurt.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW i3 - Noi Poze
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2013