Cate aripioare de pui incap in portbagajul noului Mustang Mach-E? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

Cate aripioare de pui incap in portbagajul noului Mustang Mach-E? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Ford continua promovarea noului Mustang Mach-E
  • Cel mai recent material video are in prim plan un subiect inedit
  • Portbagajul frontal ni se arata plin cu mancare/bautura
Distribuie pe Facebook

Ford continua promovarea noului Mustang Mach-E cu o campanie... ei bine, mai putin obisnuita.

Dezvelit oficial acum mai bine de doua luni si jumatate, chiar la sfarsitul toamnei trecute, noul Mustang Mach-E este automobilul perfect pentru petrecerile in aer liber. Sau, cel putin, un astfel de lucru vrea Ford sa credem, specialistii departamentului de marketing pregatind o campanie de promovare a modelului cu propulsie electrica, care concureaza impotriva unor nume precum Tesla Model X, complet atipica.

Mai precis, o reclama a SUV-ului inspirat de legendarul muscle car de peste Ocean, din Detroit, ne arata cum portbagajul de la nivel partii frontale - celebrul frunk - poate stoca numeroase aripioare de pui sau chiar bauturi racoritoare, in functie de preferintele soferului.

Lasand la o parte gluma si trecand la lucrurile cu adevarat serioase, noul Mustang Mach-E va fi comercializat de Ford, cel putin pe piata auto din SUA, in mai multe variante de performanta. Potrivit configuratorului oficial, modelul de baza va oferi un singur motor electric, de aproximativ 255 de cai putere, capabil sa asigure - multumita unei baterii cu capacitatea de 76 kWh, inclusiv o autonomie totala de pana la 370 de kilometri.

Urmatoarea versiune a SUV-ului inspirat de legendarul muscle car de peste Ocean vine la pachet alaturi de un motor electric si o baterie cu capacitatea de 99 kWh, configuratie ce se traduce printr-o putere maxima de 282 de cai, plus o autonomie totala de pana la 482 de kilometri.

Pe langa aceste optiuni, noul Mustang Mach-E mai este vandut de cei de la Ford si in variante cu doua motoare electrice si tractiune integrala. La randul lor echipate cu o baterie de 76 kWh (putere maxima de 255 de cai si autonomie totala de pana la 337 de kilometri) sau 99 kWh (putere maxima de 332 de cai putere si autonomie totala de pana la 434 de kilometri), dupa cum se arata pe site-ul oficial al companiei din SUA.

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Ford Mustang Mach-E
mai multe