Cea mai ieftina masina electrica de la Porsche a debutat oficial. Galerie foto completa

Cea mai ieftina masina electrica de la Porsche a debutat oficial. Galerie foto completa
  • Cea mai ieftina masina electrica de la Porsche a debutat oficial
  • Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri peste aproximativ doua luni
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri peste aproximativ doua luni, incepand cu mijlocul lui martie 2021.

Dezvelita oficial in urma cu mai putin de un an si jumatate, prima electrica din istoria companiei Porsche a primit, saptamana aceasta, o noua versiune de baza. Botezata simplu Taycan, respectiva varianta a masinii producatorului din Stuttgart se bucura de serviciile unui singur motor, montat la nivelul puntii spate.

Lucrurile se schimba atunci cand vine vorba despre baterie, cumparatorii avand la dispozitie doua optiuni diferite: de 79.2 sau 93.4 kWh.

Porsche Taycan

In prima situatie, noua versiune Porsche Taycan ofera 326 de cai putere in mod normal si 408 CP in overboost. In cea de-a doua imprejurare, varianta cu un singur motor a primei masini electrice din istoria marcii cu sediul in Stuttgart se poate lauda cu 380 de cai putere in mod normal si 476 CP in overboost, evident.

Ambele optiuni promit atat o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 5.4 secunde, cat si o viteza maxima de aproximativ 230 km/h.

Noua versiune de baza a primei electrice din istoria companiei Porsche parcurge pana la 431 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei de 79.2 kWh. In varianta de 93.4 kWh, masina cu un singur motor a producatorului din Stuttgart anunta o autonomie totala de cel mult 484 km, potrivit comunicatului oficial de presa.

Clientii interesati de noul Taycan, al carui pret de vanzare pleaca de la 83.520 de euro, sunt asteptati in showroom-uri din martie 2021.

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Porsche Taycan
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2021