Cea mai ieftina masina electrica din Europa a primit un facelift major. Noua Dacia Spring se lauda cu un design complet redesenat la exterior si ceasuri de bord digitale la interior

Cea mai ieftina masina electrica din Europa a primit un facelift major. Noua Dacia Spring se lauda cu un design complet redesenat la exterior si ceasuri de bord digitale la interior
  • Cea mai ieftina masina electrica din Europa a primit un facelift major
  • Noua Dacia Spring se lauda cu un design complet redesenat la exterior si ceasuri de bord digitale la interior
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea, in continuare, la dispozitie un motor cu doar 45 ori 65 de cai putere in echipare. Alimentat, si de aceasta data, de o baterie de numai 26.8 kWh, se precizeaza in comunicatul de presa.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de trei ani - inca de la sfarsitul toamnei lui 2020, cea dintai generatie a electricei vandute de Dacia sub denumirea de Spring se apropie cu pasi mari si rapizi de jumatatea incredibilei sale cariere. Acesta este - de altfel, si principalul motiv pentru care celebra masina a producatorului din Mioveni a primit de curand, pe parcursul zilelor precedente, un binemeritat facelift.

Dacia Spring Facelift

Dacia Spring Facelift

Asteptata sa isi faca aparitia in showroom-uri chiar din aceasta vara, noua versiune - anuntata recent, va fi disponibila, la randul sau, in compania unei unitati cu numai 45 sau 65 de cai putere in dotare. Un acumulator de doar 26.8 kWh va completa, ca si pana acum, fisa cu specificatii de ordin tehnic - indiferent de varianta aleasa.

Fabricata, precum originalul, in China, aceeasi Dacia Spring Facelift se remarca, daca vine vorba cumva despre departamentul vizual, atat prin aspectul complet restilizat al caroseriei, cat si - oarecum inutil de mentionat, prin optiunile proaspete specifice jantelor. In cabina - de cealalta parte a portierelor, respectiva masina electrica se va putea lauda si cu instrumente de bord digitale, insotite de un display de 7 inch.

Totodata, din peisaj nu lipsesc, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, nici volanul multifunctional, in trei spite, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, sistemul de infotainment de ultima generatie - acompaniat de un ecran de 10". A dezvaluit - anterior, constructorul.

Dacia Spring Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Dacia Spring Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2024