Cea mai noua masina de la BMW are 245 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 la suta

Cea mai noua masina de la BMW are 245 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 la suta
  • Cea mai noua masina de la BMW are 245 de cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 0.6 la suta
Distribuie pe Facebook

De cealalta parte, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza - cu pedala de acceleratie la podea, decat 6.7 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, cea mai recenta generatie a celebrei masini oferite de compania BMW sub numele de Seria 2 Active Tourer se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul bavarez la dispozitia clientilor se regaseste, mai mult ori mai putin surprinzator, si o varianta comercializata sub indicativul 225e xDrive - impreuna cu o motorizare turbo in doar trei cilindri, de numai 1.499 de centimetri cubi.

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto

Unitatii cu o capacitate de 1.5 litri - pe benzina, i se alatura un motor electric, astfel ca viitorii cumparatori se vor bucura de un total de pana la 245 de cai - livrat rotilor de pe ambele punti exclusiv prin intermediul unei cutii automate in sapte rapoarte, de unde si sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 6.7 secunde, conform brosurii oficiale.

Aceeasi varianta botezata 225e xDrive Active Tourer a mai pregatit - potrivit fisei cu specificatii tehnice, si o viteza maxima de 195 de kilometri pe ora, principalul punct de atractie constand insa in consumul mediu de carburant, de 0.6 - 0.8 kilometri la 100 de kilometri. Respectiva versiune a celebrei masini de dimensiuni compacte de la BMW mai are de anuntat si o autonomie - in modul de rulare cu 0 emisii de CO2, mare atentie!, de 83 - 92 de kilometri, apare pe site-ul companiei producatoare.

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (156) Poze BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2022