BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata!

BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata!
  • BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata!
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa primele exemplare vor ajunge in showroom-uri abia la inceputul anului urmator, in februarie 2022.

Deconspirata de o fotografie scapata pe internet in urma cu doar cateva zile, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii cunoscute sub numele de BMW Seria 2 Active Tourer a renuntat, intr-un final, la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic. Privita de la exterior la interior, aceasta se remarca numaidecat prin grila supradimensionata de la nivelul partii frontale a caroseriei, contrastata puternic de farurile subtiri oferite in standard, indiferent de versiunea de motorizare si varianta de echipare, intr-o configuratie Full-LED.

BMW Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 Active Tourer

Lista ingredientelor stilistice continua cu diferite elemente laterale proeminente, cu jante din aliaj de pana la 19 inch si o pereche de blocuri optice posterioare cu tenta fumurie, pe cand setul format din doua display-uri color, unul de 10.25 inch, folosit pentru afisarea instrumentelor de bord digitale si configurabile, iar celalalt de circa 10.7 inch, destinat sistemului de infotainment, se regasesc, alaturi de scaunele cu o functie de masaj si comenzile din continuarea cotierei centrale printre principalele atractii tehnologice, evident.

Sub capota, in schimb, noua generatie a masinii comercializate de marca BMW sub denumirea de Seria 2 Active Tourer a pregatit o gama de motorizari cu doua unitati pe benzina, un I3 de 1.5 litri si 136 sau 156 CP, respectiv un I4 de doi litri si 204 CP, si un singur motor diesel: I4 de doi litri si 150 CP. Fiecare propulsor beneficiaza de serviciile unei transmisii automate in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, cuplata la rotile aflate pe puntea fata, atat versiunea intermediara 220i, cat si varianta de top 223i plusand cu un mild-hybrid pe 48V.

BMW Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 Active Tourer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze BMW Seria 2 Active Tourer
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2021