Cea mai noua masina de la BMW e diferita de tot ce ofera bavarezii acum, pe piata. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la BMW e diferita de tot ce ofera bavarezii acum, pe piata. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la BMW e diferita de tot ce ofera bavarezii acum, pe piata
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 23 de saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui septembrie, primul SUV comercializat de bavarezii de la BMW alaturi de o unitate electrica si un sistem de tractiune fata are, incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 45.934 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii noului iX1 eDrive20, caci despre acesta este vorba, o vor avea de achitat pe piata din Romania, respectiva reteta debutand cu un total de pana la 204 cai putere si 250 de Newton-Metri - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

BMW iX1 eDrive20

BMW iX1 eDrive20

Meniul caracteristic modelului cu pricina continua, conform documentului anterior mentionat, atat cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in aproximativ 8.6 secunde, cat si cu o viteza maxima limitata la doar 170 de kilometri pe ora. Daca vine vorba - in schimb, despre autonomie, o baterie litiu-ion de 64.78 kWh, cu incarcarea de la 10 la 80% in numai 29 de minute, asigura energia parcurgerii unor distante de pana la 475 de kilometri.

Acelasi iX1 eDrive20 se mai poate lauda, in cele din urma, si cu o echipare standard extrem de bogata - care cuprinde inclusiv faruri acompaniate de tehnologia LED ori jante cu diametrul de 17 inch, confectionate din aliaj. Cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici ceasurile de bord digitale, camera video pentru mersul cu spatele, sistemul multimedia insotit de un ecran cu diagonala de 10.7 inch, climatizarea cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, volanul multifunctional, condimentat cu trei spite, si asa mai departe.

BMW iX1 eDrive20

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW iX1 eDrive20
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Februarie 2024