Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum, pe piata

Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum, pe piata
  • Cea mai noua masina de la Honda e...
  • ... diferita de tot ce ofera japonezii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Dotat cu un sistem de propulsie care poate fi alimentat atat de la statiile de hidrogen, cat si de la priza, neobisnuitul model parcurge pana la 434 de kilometri in regim mixt.

Anuntata acum aproape doi ani, inca din prima jumatate a verii lui 2022, cea mai noua generatie a popularei familii comercializate de Honda sub denumirea de CR-V isi intampina - in aceste zile, cumparatorii intr-un numar considerabil de versiuni si, totodata, configuratii. Printre multiplele optiuni puse de celebra companie asiatica se regaseste - in premiera absoluta, si o varianta disponibila sub indicativul de CR-V e:FCEV, respectiva reteta debutand cu un motor electric de 174 de cai putere.

Honda CR-V e:FCEV

Honda CR-V e:FCEV

Echipat cu un sistem de propulsie ce va putea fi alimentat atat de la priza, cat si de la statiile de hidrogen, nonconformistul autovehicul promite o autonomie de pana la 434 de kilometri - dintre care 46 de kilometri parcursi cu ajutorul energiei stocate in bateria de 17.7 kWh.

Oferita doar cumparatorilor din California - SUA, numai prin leasing, aceeasi Honda CR-V se bucura, in standard, si de jante cu diametrul de 19 inch, confectionate din aliaj, de senzori de parcare, de camera video pentru mersul cu spatele. Din pachet nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici instrumentele de bord digitale, scaunele fata cu functie de incalzire ori display-ul cu diagonala de noua inch, afirmatie valabila, printre altele, si pentru tapiteria realizata din piele.

Honda CR-V e:FCEV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Honda CR-V e:FCEV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2024