Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cea mai noua masina de la Hyundai...
  • ... e diferita...
  • ... de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata, in functie si de versiunea aleasa, de numai unul sau chiar doua motoare electrice, cu respectiva solutie permitandu-i persoanei de la volan sa experimenteze pana la 325 CP.

Prezentata publicului larg cu aproape 18 saptamani si jumatate in urma - inca de la finalul lunii iulie, prima generatie a gamei comercializate de sud-coreenii de la Hyundai sub numele de Ioniq 6 a revenit de curand, pe parcursul zilelor anterioare, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: un nou comunicat oficial pus - recent, la dispozitia presei dezvaluie, in cele din urma, autonomia autoturismului proiectat pentru a concura impotriva unor rivali precum Tesla Model 3.

Hyundai Ioniq 6 - Autonomie

Insotita de doar un singur motor electric - alimentat de o baterie cu capacitatea de 53.0 kWh, varianta de baza a noii berline cu alura de coupe promite sa parcurga, cu o singura incarcare, o distanta de pana la 429 de kilometri.

Urmatoarea pe lista, versiunea intermediara a primului Hyundai Ioniq 6 din istoria sud-coreenilor se bucura, la randul sau, de serviciile unui singur motor electric - cu mentiunea ca respectiva unitate este acompaniata de o baterie de 77.4 kWh. Drept urmare, persoana de la volan va putea bifa 545 de kilometri inainte de a reveni la statiile de incarcare - cu precizarea ca renuntarea la jantele pe 20 de inch si bifarea celor pe 18" va creste autonomia pana la 614 kilometri.

Daca vine vorba - in schimb, despre varianta de top, aceasta este disponibila alaturi de doua motoare electrice si exclusiv o baterie cu capacitatea de 77.4 kWh, formula sinonima cu o autonomie de pana la 519 ori 583 kilometri.

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2022