Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani - inca de la inceputul verii lui 2022, cea dintai generatie a modelului comercializat de Hyundai sub denumirea de Ioniq 6 are, intr-un final, si un pret de vanzare. 45.363 de euro este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii respectivului automobil de dimensiuni medii o vor avea de achitat pe piata din Romania, acolo unde versiunea de baza gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate cu 229 de cai, putere livrata rotilor de pe puntea spate, dupa cate se precizeaza in cadrul fisei cu caracteristici de ordin tehnic.

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Reteta specifica variantei in cauza, mentionata anterior, continua cu un acumulator de 77 kWh, astfel ca autonomia maxima urca - mai mult ori mai putin surprinzator, pana la 614 kilometri. Daca vine vorba - in schimb, despre sprintul de la zero la 100 km/h, aceasta nu va dura decat 7.4 secunde, autoturismul sud-coreean avand sa isi continue mai apoi incursiunea, fara niciun fel de emotie sau problema, pana la 185 de kilometri pe ora, dezvaluie compania producatoare.

Cea mai accesibila optiune a electricei oferita sub numele de Ioniq 6 se mai lauda - printre altele, si cu o echipare standard extrem de generoasa, formata din faruri cu LED, jante pe 18 inch, scaune fata cu functie de incalzire. Din peisaj nu lipsesc insa - de asemenea, nici ceasurile de bord digitale si configurabile, climatizarea cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, display-ul central de 12.3", camera pentru marsarier, sistemul audio de inalta fidelitate, semnat Bose, statia pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, asistentul pentru montorizarea unghiului mort, lumina ambientala.

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2024