Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Atat nota de plata, cat si optiunile care vor compune gama de motorizari continua sa reprezinte insa doar un mister, o alta necunoscuta constand in data livrarii primelor exemplare.

Prezentata publicului larg cu numai cateva zile in urma - chiar la inceputul verii anului 2022, cea dintai generatie a modelului cunoscut sub denumirea de Hyundai Ioniq 6 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, autoturismul asamblat pe platforma E-GMP se remarca in special prin linia alungita a plafonului - ca in cazul unui coupe in patru portiere, dar nici flaps-urile active de la nivelul partii frontale, camerele video instalate in locul oglinzilor retrovizoare ori blocurile optice unite, in partea posterioara a caroseriei, cu o banda iluminata nu vor trece complet neobservate.

La interior, respectivul vehicul se poate lauda, mai mult sau mai putin surprinzator, si cu un display central cu diagonala de 12 inch, si cu instrumente de bord digitale si configurabile, cu un volan multifunctional in doua spite, acompaniat de comenzi tactile, cu materiale reciclate, dar si cu iluminare ambientala in 64 de culori, cu sase moduri care combina doua nuante.

Gata de motorizari - dupa cum precizam si anterior, de altfel, nu reprezinta decat o mare necunoscuta, insa este de asteptat ca sud-coreenii sa ofere atat versiuni cu un singur motor si, prin urmare, cu RWD in dotare, cat si variante cu doua motoare si tractiune integrala pe lista echipamentelor standard. Un alt mister urias consta - daca mai trebuia adaugat, in nota de plata, cu mentiunea ca cea dintai generatie a gamei comercializate sub numele de Hyundai Ioniq 6 ar putea porni de la suma de circa 40.000 de euro si, in functie de optionalele bifate, depasi pragul de 60.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2022