Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Galerie foto completa

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Galerie foto completa
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie cu numai unul sau doua motoare in echipare livreaza persoanei de la volan un total de pana la 325 de cai si 605 Newton-Metri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt luni, inca de la inceputul verii trecute, cea dintai generatie a gamei comercializate de compania Hyundai sub denumirea de Ioniq 6 a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii producatorului auto sud-coreean au publicat recent, la sfarsitul saptamanii anterioare, un numar de 136 de fotografii proaspete, unele de la exterior, altele din cabina, ale respectivului vehicul, proiectat special pentru a concura - inutil de mentionat, impotriva unor nume ca Tesla Model 3.

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Disponibila la preturi incepand de la suma de 43.900 de euro, noua berlina cu alura de coupe si propulsie complet electrica se bucura, in varianta de baza, de o unitate cu doar 151 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de circa 8.8 secunde, pe cand bateria litiu-ion cu capacitatea de 53 kWh ar trebui sa asigure o autonomie de pana la 429 de kilometri, se precizeaza in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Reteta caracteristica primului Ioniq 6 din istorie cuprinde inclusiv doua versiuni cu cate o baterie de 77.4 kWh, una dotata, la randul sau, cu un singur motor, sinonim cu o putere de aproximativ 229 CP - ce-i drept, lista atractiilor principale culminand cu autonomia de pana la 614 kilometri, si alta condimentata cu doua unitati, astfel ca cel aflat la volan va putea experimenta un total de 325 CP si 605 Nm. De unde si un 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un timp deloc de neglijat - de 5.1 secunde, acul vitezometrului opriindu-se, indiferent de configuratia aleasa, la 185 de kilometri pe ora.

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (136) Poze Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2023