Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Video ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Video ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Hyundai...
  • ... e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Video ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie 100% electric livreaza persoanei de la volan un total de pana la 325 CP.

Anuntata in urma cu aproape un an, inca de la inceputul verii lui 2022, cea dintai generatie a modelului comercializat de compania Hyundai sub denumirea de Ioniq 6 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Oferit la preturi incepand de la o suma de 43.900 de euro, noul autoturism de segment D al producatorului sud-coreean ia forma unui coupe cu patru portiere si un set de jante cu diametrul de pana la 20 de inch, lista atractiilor principale continuand, la nivelul departamentului exterior, cu o pereche de camere video, care inlocuieste, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, vechile oglinzi retrovizoare.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, cumparatorii spectaculosului vehicul de dimensiuni medii vor avea ocazia sa experimenteze, in standard ori mod optional, si o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii Bose, seria vestilor bune cuprinzand, la interior, inclusiv scaune ventilate, bancheta cu functie de incalzire, instrumente de bord digitale, sistem de infotainment cu display tactil de 12.3 inch, statie pentru incarcarea wireless a telefoanelor mobile, Android Auto, Apple CarPlay, iluminare ambientala in doua culori diferite, climatizare automata, cu reglare pe mai multe zone.

Fabricata pe arhitectura E-GMP, cea dintai generatie a autoturismului cunoscut sub denumirea de Ioniq 6 se vinde, la momentul de fata, in doua variante cu tractiune spate, una de 151, alta cu circa 229 de cai sub capota, si o versiune cu puterea, de 325 CP, livrata rotilor de pe ambele punti. Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea si intr-un timp de numai 5.1 secunde, pe cand autonomia totala va depasi, in unele cazuri, cu putin, ce este drept, pragul de 600 de kilometri, spre bucuria persoanelor care au optat pentru aceasta creatie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2023