Cea mai noua masina de la Mercedes are 272 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 6.1 - 7.5 la suta. Cat costa

Cea mai noua masina de la Mercedes are 272 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 6.1 - 7.5 la suta. Cat costa
  • Cea mai noua masina de la Mercedes are 272 de cai sub capota
  • Nu consuma insa decat 6.1 - 7.5 la suta
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus tapiterie din piele sintetica si ceasuri de bord digitale.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - inca de la finalul lui 2018, cea mai recenta generatie a masinii oferite de Mercedes sub numele de GLE se vinde la momentul de fata, chiar zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta comercializata sub denumirea de 300 d - alaturi de un motor diesel cu patru cilindri in linie, de doi litri si 272 de cai.

Disponibila la preturi incepand de la 75.053 de euro, daca vine vorba despre piata din Germania, respectiva reteta cuprinde inclusiv un sistem micro-hibrid cu 20 de cai. Plus o transmisie automata in noua rapoarte si tractiune integrala.

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice a noii versiuni Mercedes GLE 300 d continua cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.8 secunde, in timp ce, cu pedala de acceleratie la podea, viteza maxima urca pana la pragul de 230 de kilometri pe ora. Proaspat lansata varianta a masinii prezentate publicului larg in ultima jumatate a anului 2018 continua, printre altele, cu un consum mediu de carburant de 6.1 - 7.5 litri la 100 de kilometri.

Respectiva reteta cuprinde inclusiv o lista cu dotari standard extrem de generoasa, compusa din faruri cu LED. Plus jante pe 18 inch, ceasuri de bord digitale, tapiterie din piele sintetica, camera pentru marsarier, sistem multimedia MBUX.

Mercedes GLE - Galerie foto

Mercedes GLE - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Mercedes GLE - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2021