OZN, frate! Noua masina de la Mercedes are un interior care te lasa cu gura cascata

OZN, frate! Noua masina de la Mercedes are un interior care te lasa cu gura cascata
  • Mercedes publica noi imagini cu cea de-a doua generatie a modelului GLE
  • SUV-ul german este disponibil la vanzare alaturi de doua motorizari diferite
  • Pachetul tehnologic include doua ecrane color si o suspensie revolutionara
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a modelului GLE impresioneaza inclusiv la capitolul suspensie, acolo unde tehnologia E-Active Body Control regleaza individual forta arcurilor si a amortizoarelor.

Lansata la doar cateva luni distanta de la premiera noului BMW X5, cea de-a doua generatie a modelului Mercedes GLE revine astazi in atentia publicului larg. Si totul dupa ce compania germana din Stuttgart a publicat aproape 150 de fotografii proaspete - atat de la interior, cat si de la exterior, cu inlocuitorul vechiului ML.

Pana acolo insa, tinem sa readucem aminte ca automobilul cunoscut in interiorul companiei sub numele de cod V167 este disponibil la vanzare, pe piata din Romania, la preturi incepand de la 65.152 de euro. Dupa cum precizam si anterior, versiunea de baza propune o unitate diesel cu patru cilindri si 245 CP.

Mercedes GLE - Galerie foto

Mercedes GLE - Galerie foto

Totodata, cea de-a doua generatie a modelului Mercedes GLE mai poate fi comandata la momentul de fata si alaturi de un sistem de propulsie micro-hibrid, care combina un benzinar I6 cu o functie EQ Boost. Astfel rezulta o putere maxima de pana la 389 CP, potrivit datelor publicate de compania germana din Stuttgart.

O evolutie din punctul de vedere al designului exerior, inlocuitorul vechiului ML impresioneaza prin schimbarile radicale de la nivel de interior, acolo unde ceasurile analog si butoanele fizice au fost inlocuite cu doua display-uri de bord, de 12.3 inch fiecare. In plus, viitorii pasagerii vor avea parte si de alte surprize.

In ceea ce priveste departamentul tehnologic, cea de-a doua generatie a modelului Mercedes GLE impresioneaza in special prin suspensia E-Active Body Control, care regleaza individual forta arcurilor si a amortizoarelor. O alta noutate absoluta este data de bancheta spate cu reglare electrica a scaunelor, ca la limuzina S-Class.

Mercedes GLE - Galerie foto

Mercedes GLE - Galerie foto

Mercedes GLE - Galerie foto

Mercedes GLE - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Mercedes GLE - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2018