Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum in Europa: poate fi condusa de la numai 15 ani si fara permis de categoria B

Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum in Europa: poate fi condusa de la numai 15 ani si fara permis de categoria B
  • Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum in Europa
  • Poate fi condusa de la numai 15 ani si fara permis de categoria B
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta decat un mister, insa startul comenzilor a fost programat chiar pentru aceasta toamna.

Mult anticipata generatie cu numarul sase a popularei game comercializate sub denumirea de Astra nu este singura noutate majora pregatita de Opel pentru verii anului 2021. Ba dimpotriva: nemtii au publicat in cursul zilei de astazi, in urma cu doar cateva momente, si primele fotografii si informatii oficiale ale cvadriciclului pe nume Rocks-e.

Construita pe platforma francezului Citroen Ami, nonconformista creatie este pusa, la randul ei, in miscare de un motor electric cu numai opt cai putere, acompaniat de o baterie cu capacitatea de doar 5.5 kWh.

Opel Rocks-e

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice a noului Opel Rocks-e cuprinde inclusiv o viteza de top de 45 de kilometri pe ora, in timp ce autonomia maxima se invarte in jurul valorii de 75 de kilometri. Un ciclu complet de incarcare dureaza, la o priza casnica, aproximativ trei ore si jumatate, dupa cum este precizat si in comunicatul de presa oferit publicului larg.

Lunga de doar 2.41 metri si cu o greutate de numai 471 de kilograme, spun nemtii, nonconformista creatie construita pe platforma francezului Citroen Ami va putea fi condusa de la 15 ani, cu un permis de categorie AM.

Suma minima de achitat pentru un exemplar al primului Rocks-e din istoria marcii Opel nu reprezinta decat una dintre marile necunoscute ale momentului, cu oficialii companiei producatoare preferand sa mentioneze, in schimb, ca a fost programat chiar pentru aceasta toamna. Iar cumparatorii vor avea la dispozitie trei niveluri de echipare.

Opel Rocks-e

Opel Rocks-e

Opel Rocks-e

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Opel Rocks-e
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 August 2021