Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Opel prezinta oficial noul Astra

Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Opel prezinta oficial noul Astra
  • Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen
  • Opel prezinta oficial noul Astra
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv doua display-uri incadrate intr-o rama cu aspect curbat.

Sase saptamani mai tarziu de la publicarea primelor fotografii oficiale, sefii de la Opel au decis sa puna capat asteptarii si dezvaluie toate secretele noului Astra L. Anuntat in cursul diminetii zilei de azi, cu numai cateva momente in urma, modelul proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Golf 8 este construit pe aceeasi platforma EMP2 ca Peugeot 308, printre altele.

Prin urmare, in cazul in care vine vorba despre dimensiuni, automobilul programat sa ajunga la clienti incepand abia cu primele luni ale anului 2022 a castiga undeva in jurul a patru milimetri la nivelul lungimii, valoarea totala urcand pana la 4.374 de milimetri, potrivit unui comunicat.

Opel Astra

Opel Astra

Cresteri mai mult sau mai putin de luat in considerare vin si din dreptul latimii (+51 de milimetri), dar si ampatamentului (+13 milimetri), in timp ce inaltimea este acum mai mica cu 15 milimetri. Diferente demne de mentionat avem si pe plan vizual, cu noul Opel Astra L pornind pe urmele lui Volkswagen Golf 8 alaturi de numeroase elemente proeminente si, deloc surprinzator, detalii angulare.

Intr-o alta ordine de idei, modelul construit pe aceeasi platforma EMP2 ca Peugeot 308 se remarca, la exterior, printr-o parte frontala familiara, cu farurile incadrate de un panou finisat in negru lucios, capota caracterizata de o linie inaltata pe mijloc si proiectoarele de ceata minuscule.

Nu vor trece insa neobservate nici aripile laterale extrem de bine conturate, care vor gazdui jante cu design proaspat. Alte detalii cuprind inclusiv montantii A si B si plafonul in negru, stalpii posteriori in culoarea caroseriei si stopuri redesenate de la zero, in timp ce, de cealalta parte a portierelor, la interior, noul Opel Astra L este insotit de doua display-uri incadrate intr-o rama cu aspect curbat.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale si configurabile, modelul construit pe aceeasi platforma EMP2 ca Peugeot 308 si proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Golf 8 bucurandu-se si de un set de comenzi fizice, printre altele.

Optiunile disponibile la nivel de motorizare debuteaza, aparent, cu un benzinar I3 turbo, de 1.2 litri, oferit de noul Opel Astra L alaturi de 110 sau 130 CP. De 130 CP dispune si propulsorul I4 diesel de 1.5 litri, clientii urmand a avea la dispozitie chiar si doua sisteme plug-in hybrid, acompaniate de un benzinar I4 turbo, de 1.6 litri, un motor electric, o baterie de 12.4 kWh si pana la 180 sau 225 CP.

Opel Astra

Opel Astra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Opel Astra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2021